[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دوره 12، شماره 2 - ( تابستان 1396 ) ::
جلد 12 شماره 2 صفحات 18-9 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر عصاره چای سبز بر بیان ژن TNF-α پس از فعالیت مقاومتی در مردان چاق: مطالعه متقاطع، تصادفی، دوسوکور، کنترل شده با دارونما
رحمان رحیمی*
دانشگاه کردستان ، rahman.rahimi@yahoo.com
چکیده:   (4202 مشاهده)

سابقه و هدف: چای سبز حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان­های پلی­فنولی است که فعالیت آنتی­اکسیدانی، ضد التهابی، مهار آدیپوژنز و آپوپتوز آدیپوسیت را دارند. بنابراین، در این پژوهش، تأثیر دو هفته مصرف عصاره چای سبز بر بیان ژن TNF-α و سطح این عامل پیش التهابی پس از فعالیت مقاومتی در افراد چاق مورد بررسی قرار گرفت.

مواد و روشها: در یک مطالعه تصادفی، دوسوکور، کنترل شده با دارونما و متقاطع، 8 مرد چاق (BMI بالاتر از kg.m-2 30) به مدت 2 هفته عصاره چای سبز (دو کپسول 500 میلی­گرمی در روز) و دارونما (دو کپسول 500 میلی­گرمی مالتودکسترین در روز) مصرف کردند؛ سپس در یک جلسه فعالیت مقاومتی با شدت 1RM 75% شرکت کردند. نمونه­های خون جهت اندازه­گیری بیان ژن و سطح سرمی TNF-α قبل (پیش­آزمون) و بلافاصله بعد (پس­آزمون) از فعالیت مقاومتی گرفته شدند.

یافتهها: بیان TNF-α mRNA در شرایط مصرف عصاره چای سبز در پیش­آزمون 44% و پس­آزمون 11% پایین­تر از شرایط مصرف دارونما بود، تفاوت درصدی در بیان ژن مشاهده شد اما این نتایج از نظر آماری معنی­دار نبودند (05/0P>). همچنین، غلظتTNF-α  در شرایط مصرف چای سبز در پیش­آزمون 86/16 درصد (83/0P=) و در پس­آزمون 78/24 درصد (05/0P=) نسبت به دارونما پایین­تر بود.

نتیجه گیری: مصرف عصاره چای سبز می­تواند از افزایش شاخص پیش التهابیTNF-α  پس از فعالیت مقاومتی در مردان چاق جلوگیری کند.

واژه‌های کلیدی: عصاره چای سبز، شاخص پیش‌ التهابی، فعالیت مقاومتی
متن کامل [PDF 283 kb]   (1634 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1395/11/24 | پذیرش: 1396/3/8 | انتشار: 1396/3/30
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Rahimi R. The Effect of Green Tea Extract on Expression of TNF-α After Resistance Exercise in Obese Men: Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled, Cross-Over Study. Iranian J Nutr Sci Food Technol 2017; 12 (2) :9-18
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-2397-fa.html

رحیمی رحمان. اثر عصاره چای سبز بر بیان ژن TNF-α پس از فعالیت مقاومتی در مردان چاق: مطالعه متقاطع، تصادفی، دوسوکور، کنترل شده با دارونما. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1396; 12 (2) :9-18

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-2397-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 12، شماره 2 - ( تابستان 1396 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645