[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دوره 7، شماره 1 - ( بهار 1391 ) ::
جلد 7 شماره 1 صفحات 0-0 برگشت به فهرست نسخه ها
مروری بر عوامل مرتبط با چاقی در بزرگسالان در ایران
محسن مداح*
چکیده:   (11069 مشاهده)
در دهه گذشته، تحقیقات چاقی در ایران رویکرد جدیدی در زمینه جمع‌آوری جامع‌تر متغیرهای مرتبط با وزن بدن داشته است. نگاهی دقیق‌تر به این اپیدمی بزرگ نشان می‌دهد که فراوانی چاقی در ایران توزیع یکنواختی در جامعه شهری ندارد و توزیع آن تا حد زیادی تابع مؤلفه‌هایی مثل جنس، سن و عوامل اقتصادی- اجتماعی است. علاوه بر این، وضعیت تأهل، فعالیت بدنی، مصرف سیگار، تعداد فرزندان، شهرنشینی یا روستانشینی و نوع رژیم غذایی از اصلی‌ترین متغیرهایی هستند که با چاقی بزرگسالان در کشور ما ارتباط دارند. این مقاله مروری، عوامل مرتبط با چاقی بزرگسالان در ایران را بر اساس گزارشات چاپ شده و با مقایسه با یافته‌های به دست آمده از مطالعات مشابه در کشورهای دیگر ارائه می‌دهد. یافتن عوامل مرتبط و تعیین‌کننده‌های چاقی می‌تواند در پیشگیری هدفمند و مداخلات مؤثرتر برای کنترل این اپیدمی در سطح جامعه به کار گرفته شود.
متن کامل [PDF 214 kb]   (4162 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1390/12/7 | انتشار: 1391/1/27
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Maddah M. The Factors associated with adult obesity in Iran: A review . Iranian J Nutr Sci Food Technol 2012; 7 (1)
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-701-fa.html

مداح محسن. مروری بر عوامل مرتبط با چاقی در بزرگسالان در ایران. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391; 7 (1)

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-701-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 7، شماره 1 - ( بهار 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4692