[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 16، شماره 4 - ( زمستان 1400 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
اثر عصاره هیدرو الکلی میوه تمشک (RubusAnatolicus(focke)foke ex hausskn) بر گلوکز خون، پروفایل لیپیدی و شاخصهای استرس اکسیداتیو در موشهای صحرایی دیابتی با استرپتوزوتوسین
ص. 8-1
عرفان مقسمی
،
سید مهدی جعفری
،
ماریه سقائیان جزی
،
سید مهران حسینی
،
محبوبه تاج الدینی
،
محمدعلی ضیغمی
،
آزادرضا منصوریان
*
چکیده
(3560 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(797 دریافت)
تأثیر تمرین هوازی همراه با مصرف زنجبیل بر سطوح پلاسمایی آدیپوکاین گلیپیکان-4 و هپاتوکاین فتوئین-A موشهای صحرایی مبتلا به کبد چرب غیر الکلی
ص. 18-9
بهار زندی
،
بهرام عابدی
*
چکیده
(2675 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(822 دریافت)
بررسی تأثیر مکمل گلوتامین در مقایسه با ایزو وی بر علائم بالینی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر
ص. 28-19
سمیرا راستگو
،
ناصر ابراهیمی دریانی
،
آزیتا حکمت دوست
*
چکیده
(4852 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(726 دریافت)
بررسی ارتباط میان سبکهای خورانش مادران با چاقی، اضافه وزن و خطر اضافه وزن در میان کودکان 6-2 سال
ص. 39-29
مریم محمدپور
،
احمد رضا درستی مطلق
،
آریو موحدی
*
چکیده
(2719 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(679 دریافت)
تأثیر مصرف ارده بر کیفیت خواب بیماران مبتلا به سرطان پستان تحت پرتودرمانی-کارآزمایی تصادفی کنترل شده – مطالعه پایلوت
ص. 51-41
زینب البوغبیش
،
زهرا نظری
،
زهرا شیخی مبارکه
،
افشین رخشا
،
محمد هوشیاری
،
احسان حجازی
*
چکیده
(5042 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(544 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
تأثیر جایگزینی روغن پالم با اولئوژل موم زنبورعسل بر ویژگیهای مارگارین با اسید چرب اشباع پایین
ص. 66-53
خدیجه عبدالملکی
،
لیلا علیزاده
،
ژیان شیخی
،
کوشان نایب زاده
*
چکیده
(3842 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1153 دریافت)
اثر پیش تیمار فراصوت بر خصوصیات کیفی و بیوفیزیکی انگور خشک شده با خشک کن های هوای داغ و انجمادی
ص. 76-67
زهرا اسلامی
،
نارملا آصفی
*
،
سیاوش کامیار
چکیده
(2540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(611 دریافت)
ارزیابی تغییرات سطوح جیوه، سرب، کادمیوم و آرسنیک شیر خام، در فرایند تولید شیر خشک
ص. 85-77
مجتبی بنیادیان
*
،
حسن فلاحی
،
مریم عباس والی
چکیده
(2893 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(885 دریافت)
تأثیر استفاده از پوشش آرد بادامزمینی فاقد چربی بر میزان جذب روغن، خواص فیزیکی و ویژگیهای حسی چیپس سیبزمینی
ص. 96-87
زهرا رستمی
*
،
مجتبی حقیقت
،
خدیجه خوش اخلاق
چکیده
(2558 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(554 دریافت)
تولید، خالصسازی و تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی اگزوپلی ساکارید حاصل از سویه لاکتوباسیلوس پنتوسوس
ص. 110-97
یگانه سرحدی
،
محمود توکلی
*
،
محمدعلی نجفی
،
صدیقه سلیمانی فرد
،
سمیه نیک نیا
چکیده
(2788 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1130 دریافت)
تأثیر شستشو و پوشش نانوکامپوزیت فعال کربوکسیمتیل سلولز حاوی نانو رس و عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت داخلی و پوسته تخممرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (0C 1-4)
ص. 120-111
مونا احسان
،
داریوش خادمی شورمستی
*
چکیده
(2558 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(654 دریافت)
مقاله مروری
تأثیر ویتامین دی (D) در مقابله با بیماری کووید-19
ص. 130-121
مونا نورآذران
،
رضا یوسفی
،
علی اکبر موسوی موحدی
*
چکیده
(3658 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(918 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.04 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4714