[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر تمرین تناوبی همراه با مصرف بهارنارنج بر بیان ژن‌های AMPK و PI3K در کبد موش‌های صحرایی سالمند ماده
سپیده رضوی، پروانه نظرعلی *، رستم علی زاده، نجمه رضایی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصرف پنیر لور بر برخی شاخص‌های آمادگی جسمانی و مهارتی دختران والیبالیست: یک مطالعه مداخله ای-تجربی
زهرا عراقی هشجین، زهره اسکندری *، سید مسعود میرمعزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آزمون مدل اطلاعات- انگیزش- مهارت‌ رفتاری با توجه به نقش تعدیل‌گر هوش هیجانی در زنان با شاخص توده بدنی بالای 25
مریم تات، حسن رضایی جمالویی *، مصطفی خانزاده، مجتبی انصاری شهیدی، مهدی طاهری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه الگوی غذایی بیماران مبتلا به اختلالات طیف دوقطبی و افراد سالم: مطالعه مورد-شاهدی
سیدرضا سیدطبایی، محمد حضوری، فاطمه حسن زاده، مصطفی واحدیان، پروین رحمتی نژاد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین اجزاء پپتیدی پروتئین آبکافت شده دانه کدو
علیرضا صادقی ماهونک *، شیما کاوه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر سبوس گندم (فرآیند نشده و هیدروترمال) و سطح جایگزینی بر خواص کمی و کیفی کشک زرد
سمیه خاوری، محمد علی نجفی *، محمد امین میری، محمود توکلی، طیبه حدادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه روغن ساختار یافته سویا بر پایه وکس بره موم و امکان سنجی کاربرد آن به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک روغنی
رقیه نصیرزاده دیزجی، لیلا روفه گری نژاد *، مهناز طبیبی آذر، آیناز علیزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر استرس نمک و نور بر میزان رشد، محتوای بتاکاروتن و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ریزجلبک دونالیلا سالینا
شهرزاد اوصیاء، مریم میزانی *، عزیزاله زرگران
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جایگرینی چربی با صمغ‌های دانه مرو(Salvia Macrosiphon) و چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگی‌های فیزیکی – شیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی با درصد چربی کاهش یافته
الهام بیات، مریم مصلحی شاد *، مسعود هماپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML توسعه روش استخراج مایع-مایع هموژن تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی بر پایه حلال اتکتیک عمیق به منظور استخراج برخی از آنتی بیوتیک ها از نمونه های تخم مرغ و اندازه گیری کمی آن‌ها با روش HPLC
مرتضی فتحی، حسین رستمی، محمد صمدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری به استناد‌های ده ساله به مقاله: کاربرد صنایع غذایی میسل بتا کازئین به عنوان نانو حامل برای افزایش حلالیت کورکومین
سروش بهجتی حسینی، علی اکبر موسوی موحدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by