[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الكترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در كادر زیر وارد كنید.
..
IFRAME

..
:: خوش آمدید ::

AWT IMAGE

شاپا: ۷۷۵۶-۱۷۳۵

شاپای الکترونیکی: ۰۶۹۴-۲۲۵۲

عنوان نشریه: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

سازمان مرتبط: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

مدیر مسئول: دکتر هدایت حسینی

سردبیر: دکتر تیرنگ نیستانی

مدیر اجرایی: محمدرضا خوش‌فطرت

ویراستار انگلیسی: ابراهیم پروین

ویراستار فارسی: دکتر مریم پورثانی

کارشناس اجرایی: سید محمد حسینی

نشانی: تهران- شهرک غرب- بلوار فرحزادی- خیابان ارغوان غربی- انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، صندوق پستی: ۴۷۴۱-۱۹۳۹۵ ، تلفکس: ۲۲۰۸۶۳۴۷-۰۲۱

:: تازه‌ترین مقاله‌ها: دوره 19، شماره 2 - ( تابستان 1403 ) ::
  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
 
  • افزایش وزن و افزایش حجم توده چربی بدن می­تواند با افزایش بیان ژن فاکتور رشد فیبروبلاست-21 رابطه مستقیم داشته باشد.
  • چاقی شکمی و افزیش میزان چربی احشایی می­تواند با افزایش بیان ژن فاکتور رشد فیبروبلاست-21 رابطه مستقیم داشته باشد.
  • افزایش بیان ژن فاکتور رشد فیبروبلاست-21 در پاسخ به چاقی می­تواند یک پاسخ محافظتی بدن در برابر ابتلا به سندرم متابولیک باشد.


  |   نکات برجسته

  • بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیوی معمولا از سارکوپنی اورمیک رنج می‌برند.
  • 62 درصد افراد مبتلا به CKD در مطالعه ما، ویتامین D مصرف نمی‌کردند که می‌توان به ارتباط بین کمبود ویتامین D و ضعف عضلانی اشاره نمود.
  • مصرف گوشت قرمز در افراد شاهد نسبت به بیماران CKD بیشتر بود اما با این وجود ارتباط معنی‌داری بین مصرف گوشت قرمز و سارکوپنی(کاهش توده عضلانی به همراه کاهش قدرت عضله یا عملکرد فیزیکی) دیده نشد.
  • افراد مبتلا به CKD، نمایه توده بدنی بالاتری نسبت به گروه شاهد داشتند.
  • مصرف داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی در بین بیماران مبتلا به CKD بیشتر بود.

  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
 
  • شیوع اشکال مختلف سوءتغذیه در کودکان 60-24 ماهۀ ساکن در استان سیستان و بلوچستان نیازمند مداخلات سریع است.
  • وضعیت اقتصادی- اجتماعی خانوارها مهترین عامل و تعیین کننده شیوع بالای کوتاه قدی و کم‌وزنی در کودکان این استان است.
  • همه شواهد حاکی از نیاز به اقدام سریع مداخله‌ای و افزایش دسترسی و توان خرید خانوارهای ساکن این استان و احتمالاً دیگر استان‌های کم برخوردار کشور است.
  • گسترش پوشش برنامۀ ملّی مراقبت در همه استان های کشور پایش و مستندسازی وضعیت غذا و تغذیه در جامعه و ریشه‌یابی مشکلات تغذیه‌ای در زیرگروه‌های جمعیتی قویاً توصیه می‌شود.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • اندازه ذرات همه تیمار­ها زیر 100 نانومتر و مناسب برای کاربرد­های گسترده بود و تصویر حاصل از میکروسکوپ FESEM نتایج حاصل از دستگاه  DLS را تایید کرد.
  • پتانسیل زتا همه تیمار­ها  در محدوده مناسبی قرار داشت و موجب پایداری بالا گردید.
  • میزان مطلوب شاخص پراکندگی ذرات نانولیپوزم­ ها نشان­ دهنده نانولیپوزوم­ های با اندازه یک دست و یکنواخت بود.
  • راندمان ریزپوشانی در این پژوهش جزو بالاترین راندمان ­های ریزپوشانی در پژوهش­ های مشابه در زمینه نانولیپوزم­ ها، اندازه­ گیری شد.
  • بررسی رهایش کروسین در دو دمای آب 72 درجه و 100 درجه سانتی­ گراد نشان داد که نانولیپوزوم­ های تولیدی توانایی تحمل در برابر دمای آب ملایم را دارند.


  |   نکات برجسته   |   چکیده گرافیکی
  • نمایه شیمیایی و مشخصات عملکردی پست ­بیوتیک­های مشتق شده از لاکتوباسیلوس کازئی ATCC 39392 تعیین گردید.
  • ترکیبات پست­ بیوتیک دارای فعالیت معنی­دار ضدباکتریایی می ­باشند.
  • تعویق انداختن و مسدود نمودن واکنش‌های رادیکال­ های آزاد از جمله فعالیت­های ضد رادیکالی ترکیبات پست ­بیوتیک می‌باشند. 
  • پست ­بیوتیک­ ها با توجه به مزایای ایمنی، بالینی و تکنولوژیکی می­توانند به عنوان ابزاری امیدوار­کننده در تأمین ایمنی میکروبی و شیمیایی مواد غذایی به کار گرفته شوند.


  |   نکات برجسته
  • یکی از منابع مهم تأمین پروتئین در کشورهای مختلف از جمله ایران گوشت­ مرغ می ­باشد.
  • با گذشت زمان بارمیکروبی و جمعیت باکتری­های انتروباکتریاسه در گوشت مرغ افزایش می­ یابد.
  • با استفاده از عصاره برگ­ بو (با غلظت 4­ درصد) و کربوکسی متیل سلولز (CMC)، می ­توان بار میکروبی، شاخص ­های اکسیدانی و پراکسیدانی را در گوشت ­مرغ کاهش داد و به افزایش زمان ماندگاری گوشت کمک کرد.

  |   نکات برجسته
  • اندازه‌گیری مقدار ساکارز، مالتوز و نیتروژن می‌تواند در تشخیص اصالت نوشیدنی مالت کلاسیک مورد استفاده قرار گیرد.
  • اندازه‌گیری ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی متداول (به استثناء بریکس و خاکستر) نمی‌توانند در تعیین اصالت نوشیدنی مالت نقش داشته باشند.
  • نوشیدنی‌های مالت توزیع شده در بازار، از نظر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی مورد بررسی با استاندارد ملی مربوط مطابقت دارند.

  |   نکات برجسته
  • هوش­ مصنوعی به شناخت بیشتر الگوهای غذایی مرتبط با بیماری­های مزمن کمک می ­کند.
  • الگوریتم ­های درخت تصمیم گیری، جنگل تصادفی، میانگین کا، نزدیک ترین همسایه کا، روش‌های رگرسیونی، ماشین بردار پشتیبان و شبکه عصبی هوشمند بیشترین کاربرد را در بررسی ارتباط الگوهای غذایی و بروز بیماری­های مزمن دارند.
  • بیماری­های چاقی، بیماری­های قلبی-عروقی، سکته مغزی، مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی و سرطان­ها بیشتر مورد توجه بودند.

:: مقالات دارای بیشترین بازدید پذیرفته شده طی 6 ماه اخیر ::
:: نمایه های نشریه ::

این مجله در پایگاه های زیر نمایه می شود:

SCOPUS, Chemical Abstracts Services (CAS), CINAHL, Index Copernicus, EMRO, CABI, ISC, SIDIran Medex and Magiran

Google Scholar

>
:: ثبت کارآزمایی بالینی ::
پذیرش و بررسی مقالات کارآزمایی بالینی منوط به ارائه مدرک مستند ثبت آن در مرکز ثبت کارآزمایی بالینی ایران (IRCT) به آدرس http://www.irct.ir/ می‌باشد.
>
:: فرم تعهد نویسنده ::
نویسنده محترم: لطفا بعد از مطالعه فرم تعهدات نویسنده نسبت به درج مشخصات نویسندگان در این فرم اقدام و بعد از اسکن از طریق ایمیل (nsftjournal@gmail.com) برای مجله ارسال نمایند. لطفا برای دریافت فرم اینجا کلیک کنید.
>
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار کاربران
:. کل کاربران ثبت شده: 4646
:. کاربران حاضر در وبگاه: 0
:. میهمانان در حال بازدید: 16
::
آمار بازدیدها
تمام بازدید‌ها: 20715914
بازدید 24 ساعت قبل: 5018
::
Academic Web Tools
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4657