Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 4, Number 1 (2009-5)
Potential ability of probiotics isolated from Iranian local yogurts to produce lactacins
ارزیابی توان تولید لاکتوسینها توسط سویههای پروبیوتیکی در نمونه ماستهای محلی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Association between dietary factors and renal stones in adults
بررسی فاکتورهای تغذیهای مرتبط با ابتلا به سنگهای ادراری در افراد بالغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of bench-scale production of xanthan by Xanthomonas campestris in solid state and submerged fermentation
مقایسه تولید زانتان در تخمیر حالت جامد و غوطه ور با زانتوموناس کمپستریس در مقیاس آزمایشگاهی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Validity and reliability of a nutrition screening tool in patients admitted to hospital
ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه غربالگری سوءتغذیه بیماران به هنگام پذیرش در بیمارستان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of the production of rhamnolipids by Pseudomonas aeruginosa strains
بررسی شرایط تولید رامنولیپید حاصل از سویههای مختلف سودوموناس آئروژینوزا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Body weight and body composition changes in cancer patients during chemotherapy in Iran university of medical sciences-affiliated hospitals, 2006-7
بررسی تغییرات وزن و ترکیب بدن بیماران مبتلا به سرطان طی شیمیدرمانی در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتیدرمانی ایران، در سالهای 86-1385
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Efficiency and mechanism of action of hydrocolloids in preventing serum separation in Doogh
بررسی کارایی و سازوکار برخی ترکیبات هیدروکلوئیدی در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of the effects of a fish-oil containing diet, a diet with a fat composition based on the Iranian fat consumption pattern, and a standard diet on pathologic changes in the Wistar rat liver
مقایسه اثر سه رژیم غذایی حاوی روغن ماهی، رژیم دارای الگوی چربی مصرفی ایرانی و رژیم استاندارد بر ایجاد آسیب کبدی در موش صحرایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles