Journal archive for Google Scholar Robot!

Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران



Volume 2, Number 2 (2007-9)


Dietary Pattern Analysis: A New Approach to Identify Diet-disease Relations
تحلیل بر مبنای الگوهای غذایی: رویکردی جدید در ارزیابی ارتباط تغذیه با بیماری‌ها
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison of the Effect of Omega-3 Fatty Acid Supplementation with and without Vitamin E in Patients with Rheumatoid Arthritis
مقایسه اثر مکمل‌یاری با اسیدهای چرب امگا -3 به تنهایی و توام با ویتامین E در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Factors Associated with the Nutritional Status of Adolescent Girls Based on Body Mass Index in Sari, Iran
عوامل مرتبط با وضعیت تغذیه‌ای بر حسب صدک BMI برای سن در دختران نوجوان دبیرستان‌های شهر ساری، زمستان 1382
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Nitrite Residual Changes in Four Types of Heated Red Meat Products During Storage at 4 Degrees Centigrade
بررسی الگوی تغییرات باقیمانده نیتریت سدیم در چهار گروه فراورده گوشتی (قرمز) حرارت دیده در مدت زمان نگهداری در دمای 0C4
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Assessment of Anthropometric Status of Adolescents in Public Guidance Schools in East Tehran, 2006
بررسی وضعیت تن‌سنجی نوجوانان مدارس دولتی شرق تهران، سال 1385
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Knowledge, Attitude, and Practice of Bakers Regarding Different Aspects of Bread Production in the City of Tehran
آگاهی، نگرش و عملکرد نانوایان شهر تهران در مورد جنبه‌های مختلف تولید نان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Individual and Combined Addition of Salep, Tragacantin and Guar Gums on the Stabilisation of Iranian Doogh
تأثیر افزودن تکی و ترکیبی صمغ‌های کتیرا، ثعلب و گوار در پایدارسازی دوغ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of L-Carnitine Supplementation on Serum Lipids and Apoproteins in Hemodialysis Patients with Lp(a) Hyperlipoproteinemia
اثرات مکمل L-کارنیتین روی چربی‌ها و آپوپروتئین‌های سرم در بیماران همودیالیزی مبتلا به هیپرلیپوپروتئینمی (a)Lp
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles