Journal archive for Google Scholar Robot!

Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران



Volume 2, Number 1 (2007-6)


Comparison of the effects of vacuum oven-, freeze-, solar-, and microwave-drying with traditional drying methods on the qualitative characteristics of ghaen saffron
مقایسه اثرات روش‌های خشک کردن به کمک خلاء، انجماد، خورشید، مایکروویو با روش سنتی بر ویژگی‌های زعفران قائن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of a high-protein diet on plasma inflammatory proteins in obese women
بررسی اثر رژیم های پُرپروتئین برغلظت پروتئین‌های التهابی پلاسما در زنان چاق
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Which foods do TV food advertisements entice our children to eat?
آگهی‌های تلویزیونی کودکانمان را به مصرف چه خوراکی‌هایی تشویق می‌کنند؟
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Inhibitory effects of black tea (Camellia sinensis) extracts on Streptococcus pyogenes: A comparison between black and green teas in vitro
مطالعۀ اثر مهاری چای سیاه (Camellia sinensis ) بر رشد باکتری استرپتوکوکوس پیوژنز و مقایسۀ آن با چای سبز در محیط آزمایشگاه(in vitro)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Association between fruit and vegetable consumption and the risk of renal cell carcinoma among 40-76 year-old Swedish women
ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of organic acids and nisin at sub-minimum inhibitory concentrations on growth of a strain of Bacillus cereus isolated from cheeses
بررسی تأثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظت‌های کمتر از مهارکننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Formulation and laboratory-scale production of low-fat and low-trans fatty acid spreads
فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی پخشینه کم چربی و کم ترانس
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of combined caustic soda and ultrasound on reducing the drying time of grapes in raisin production
بررسی تأثیر توأم امواج فراصوت و قلیا در کاهش زمان خشک کردن انگور و تولید کشمش
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles