[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دوره 1، شماره 2 - ( 9-1385 ) ::
جلد 1 شماره 2 صفحات 61-55 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر کاهش چربی و استفاده از جانشین چربی بر پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر روی ویژگیهای رئولوژیکی پنیر موزارلای کم چرب
طاهره جهانی* ، مهین آذر
، shifteh_j@yahoo.com
چکیده:   (20480 مشاهده)
هﺪﻴﻜﭼ فﺪﻫ و ﻪﻘﺑﺎﺳ : ﺎﺗﻼﻴﻓﺎﺘﺳﺎﭘ هداﻮﻧﺎﺧ زا مﺮﻧ ﺮﻴﻨﭘ ﻚﻳ ،ﻻرازﻮﻣ ) Pasta filata ( ﻪﻛ ﺖﺳا 18 ﺎﺗ 24 دراد ﻲﺑﺮﭼ ﺪﺻرد . عﻮﻴـﺷ ﺶﻳاﺰـﻓا ﻪـﺑ ﻪـﺟﻮﺗ ﺎﺑ ،ﻲﻗﺎﭼ ﻞﻴﺒﻗ زا ﻦﻣﺰﻣ یﺎﻬﻳرﺎﻤﻴﺑ ،نﺎﻃﺮﺳ و ﻲﻗوﺮﻋ ﻲﺒﻠﻗ یﺎﻬﻳرﺎﻤﻴﺑ ﺖـﺳا ﻢـﻬﻣ یﺎﻫرﺎﻜﻫار زا ﻲﻜﻳ ،ﻲﻳاﺬﻏ داﻮﻣ یژﺮﻧا و ﻲﺑﺮﭼ ﺶﻫﺎﻛ . فﺪـﻫﻖﻴﻘﺤﺗ ﻦﻳا ﺪﺣ ﺎﺗ ﻻرازﻮﻣ ﺮﻴﻨﭘ ﻲﺑﺮﭼ ﺶﻫﺎﻛ 6 % ﺛﺎﺗ و ﺮﻴﻨﭘ بآ ﻲﻨﻴﺌﺗوﺮﭘ هﺮﺘﻧﺎﺴﻨﻛ ندوﺰﻓا ﺎﺑ ﻴ نآ ﺮ ﻢﻛ ﺮﻴﻨﭘ ﻲﻜﻳژﻮﻟﻮﺋر صاﻮﺧ یور بﺮﭼ دﻮﺑ . ﺷور و داﻮﻣ ﺎﻬ : ﻢﻛ یﻻرازﻮﻣ ﺮﻴﻨﭘ رد ﻲﺑﺮﭼ ﻦﻴﺸﻧﺎﺟ زا هدﺎﻔﺘﺳا ﺎﺑ بﺮﭼ 3 ﻪﺟرد صﻮـﻠﺧ ﺮﭘ و ﻲـﻨﻴﺌﺗ 35 % ، 53 % و 90 % رﺎـﻤﻴﺗ یﺮـﺳ ود رد ﺎﺑ نژﻮﻤﻫ ﺮﻴﻏ و نژﻮﻤﻫ 6 % ﭘ یﻻرازﻮﻣ ﺰﻴﻧ و ﻲﺑﺮﭼ ﺎﺑ بﺮﭼﺮ 18 % ﺪـﺷ ﺪـﻴﻟﻮﺗ ﻲـﺑﺮﭼ . زا ﺪـﻧدﻮﺑ ترﺎـﺒﻋ هدﺎﻔﺘـﺳا درﻮـﻣ ﻲـﺑﺮﭼ یﺎﻬﻨﻴﺸـﻧﺎﺟ : Dairy-Lo ﺎﺑ 35 % ، ﻦﻴﺌﺗوﺮﭘ Simplesse ﺎﺑ 53 % و ﻦﻴﺌﺗوﺮﭘ 907Lsi ﺎﺑ 90 % ﻦﻴﺌﺗوﺮﭘ . ﺮﻴﻨﭘ شور زا هدﺎﻔﺘﺳا ﺎﺑ بﺮﭼ ﻢﻛ McMahon رد اﺪﺘﺑا ﺸﻳﺎﻣزآ سﺎﻴﻘﻣ ﻫﺎﮕ ﻢﺠﺣ رد ﺲﭙﺳ و ﻲ 100 ﺪﺷ ﺪﻴﻟﻮﺗ ﺮﻴﺷ ﻮﻠﻴﻛ . دﻮﺑ ترﺎﺒﻋ هﺪﺷ مﺎﺠﻧا ﻲﻜﻳژﻮﻟﻮﺋر یﺎﻬﻧﻮﻣزآ ﺪﻧ زا : ﺑﺎﻗ ،ﻲﻧﺎﺴـﺸﻛ ﺖـﻴﻠﺑﺎﻗ ﺖـﻴﻠ دازآ ﻦﻏور جوﺮﺧ ﺖﻴﻠﺑﺎﻗ و ﻲﺘﻔﺳ ،بوذ . رد ﺎﻬﻧﻮﻣزآ مﺎﻤﺗ 4 ﻲﻧﺎﻣز ﻊﻄﻘﻣ 1 ، 7 ، 14 و 28 ﺪﻬﮕﻧ زا ﺲﭘ زور یﺎﻣد رد یرا C ° 4 ﺪﺷ مﺎﺠﻧا . ﺎﻫ ﻪﺘﻓﺎﻳ : مﺎﻤﺗ ﻪﻛ داد نﺎﺸﻧ ﺞﻳﺎﺘﻧ ﻲﺑﺮﭼ یﺎﻬﻨﻴﺸﻧﺎﺟ ﺮﻴﻨﭘ بآ ﻲﻨﻴﺌﺗوﺮﭘ هﺮﺘﻧﺎﺴﻨﻛ ﻪﻳﺎﭘ ﺮﺑ ، ﻢﻛ یﻻرازﻮﻣ ﻲﻜﻳژﻮﻟﻮﺋر یﺎﻬﻴﮔﮋﻳو دﻮﺒﻬﺑ ﺐﺒﺳ بﺮﭼﺪﻧﺪﺷ . زور ﺎﺗ نﺎﻣز ﺖﺷﺬﮔ ﺎﺑ ﻦﻴﻨﭽﻤﻫ ﻢﺘﺸﻫ و ﺖﺴﻴﺑ دازآ ﻦـﻏور جوﺮﺧ و بوذ ﺖﻴﻠﺑﺎﻗ ، ﺖـﻓﺎﻳ ﺶﻳاﺰـﻓا . ﻲﻧﺎﺴـﺸﻛ ﺖـﻴﻠﺑﺎﻗ زور ﺎـﺗ ﻢﻫدرﺎـﻬﭼ نآ زا ﺲﭘ و ﺶﻳاﺰﻓا ، داد نﺎﺸﻧ ﺶﻫﺎﻛ . زور ﺎﺗ ﻲﺘﻔﺳ ﻦﻴﮕﻧﺎﻴﻣ ﻢﺘﺸﻫ و ﺖﺴﻴﺑ ﺪﺷ ﺮﺘﻣﺮﻧ ﺮﻴﻨﭘ و ﻪﺘﻓﺎﻳ ﺶﻫﺎﻛ . نژﻮـﻤﻫ یﺎـﻫ ﻪﻧﻮﻤﻧ رد ﻦﻴﻨﭽﻤﻫﺮﺘﺸﻴﺑ بوذ ﺖﻴﻠﺑﺎﻗ و ﻔﺳ ،دازآ ﻦﻏور جوﺮﺧ ﻲﺘ دﻮﺑ نژﻮﻤﻫ یﺎﻫرﺎﻤﻴﺗ زا ﺮﺘﻤﻛ ﻲﻧﺎﺴﺸﻛ ﺖﻴﻠﺑﺎﻗ و . ﺗﺮـﻣ ﻲﻜﻳژﻮـﻟﻮﺋر صاﻮـﺧ ﺎﺑ ﻲﺑﺮﭼ ﻪﻜﻨﻳا ﺎﺑ ﻂﺒ صاﻮﺧ دﻮﺒﻬﺑ ﺐﺒﺳ یدﺎﻳز ﺪﺣ ﺎﺗ ﺪﻧاﻮﺗ ﻲﻣ ﻪﻠﺌﺴﻣ ﻦﻳا ﻪﻛ دور ﻲﻣ ﻻﺎﺑ ﺖﺑﻮﻃر ﺮﻴﻨﭘ بآ ﻲﻨﻴﺌﺗوﺮﭘ هﺮﺘﻧﺎﺴﻨﻛ ﺎﺑ ﻲﺑﺮﭼ ندﺮﻛ ﻦﻴﺸﻧﺎﺟ ﺎﺑ ﺎﻣا ،ﺖﺳا ﭘ ﻪﻧﻮﻤﻧ زا ﺮﺘﻬﺑ ﻲﺘﺣ ،دراﻮﻣ ﻲﻀﻌﺑ رد و ﻲﻜﻳژﻮﻟﻮﺋر دﻮﺷ بﺮﭼﺮ . تادﺎﻬﻨﺸﻴﭘ : ﻲﻣ دﺎﻬﻨﺸﻴﭘ ﺪﻨﻳاﺮﻓ ﺮﻴﻨﭘ دﻮﺷ هﺪﺷ ﺗ یﻻرازﻮﻣ ﺎﺑ رﻮﺸﻛ ﻞﺧاد ﺪﻴﻟﻮﺗ ﺖـﻓﺎﺑ ﻲﭙﻜـﺳوﺮﻜﻴﻣ یﺎـﻬﻧﻮﻣزآ و هﺪـﺷ ﻪﺴﻳﺎﻘﻣ یﺪﻴﻟﻮ ﻢـﻫ ﻪـﺑ دﻮﺷ مﺎﺠﻧا ﺮﺘﻬﺑ توﺎﻀﻗ رﻮﻈﻨﻣ . یﺪﻴﻠﻛ نﺎﮔژاو : ﻲﻜﻳژﻮﻟﻮﺋر صاﻮﺧ ، ﺮﻴﻨﭘ بآ ﻲﻨﻴﺌﺗوﺮﭘ هﺮﺘﻧﺎﺴﻨﻛ ،ﻲﺑﺮﭼ ، ﻻرازﻮﻣ ﺮﻴﻨﭘ
متن کامل [PDF 279 kb]   (3786 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: صنايع غذايي
دریافت: 1387/4/9 | انتشار: 1385/9/24
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jahani T, Azar M. Effect of Fat Reduction and Using of Whey Protein Concentrate as Fat Replacer on Rheological Properties of Mozzarella Cheese. Iranian J Nutr Sci Food Technol 2006; 1 (2) :55-61
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-19-fa.html

جهانی طاهره، آذر مهین. تأثیر کاهش چربی و استفاده از جانشین چربی بر پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر روی ویژگیهای رئولوژیکی پنیر موزارلای کم چرب. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1385; 1 (2) :55-61

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-19-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 1، شماره 2 - ( 9-1385 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4657