[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 13، شماره 1 - ( بهار 1397 ) ::
جلد 13 شماره 1 صفحات 125-216 برگشت به فهرست نسخه ها
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار
چکیده:   (486 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
متن کامل [PDF 3267 kb]   (1952 دریافت)    
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: ۱۳۹۷/۶/۴ | پذیرش: ۱۳۹۷/۶/۴ | انتشار: ۱۳۹۷/۶/۴
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA code


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Proceedings of Food and Nutrition Discussion Forum: Nutrition and Sustainable Development. Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology. 2018; 13 (1) :125-216
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-2715-fa.html

مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار. علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران. 1397; 13 (1) :125-216

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-2715-fa.html



دوره 13، شماره 1 - ( بهار 1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 3862