[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) ::
جلد 7 شماره 5 صفحات 43-50 برگشت به فهرست نسخه ها
روند تولیدات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه 2012 میلادی
محمد رضا سهرابی*، محمد رحمتی رودسری
چکیده:   (4282 مشاهده)
سابقه و هدف: برای رسیدن به جایگاه علمی مطلوب از نظر پژوهشی نیاز به پایش روند تولیدات علمی داریم. این پژوهش با هدف بررسی روند تولیدات علمی در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه سال 2012 انجام شد. مواد و روش‌ها: در یک مطالعه توصیفی تولیدات علمی تمامی اعضای هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه سال 2012 به تفکیک سال و شاخص اچ آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل دادهها به صورت اعلام تعداد مقالات و استنادات کل و سه سال و نیم گذشته به تفکیک سال، میانگین شاخص اچ در دو پایگاه اسکوپوس و “آی اس آی” تنظیم شد. یافته‌ها: میانگین مقالات در پایگاه داده‌های اسکوپوس در سال های 2009 تا 2011 به ترتیب(87/0) 69/0، (24/1) 94/0 و (89/1) 69/1 مقاله به ازای هر عضو هیات علمی بوده است. این ارقام برای پایگاه داده‌های "آی اس آی" به ترتیب (42/1) 19/1، (95/0) 69/0 و (54/2) 81/1 بوده است. میانگین شاخص اچ در پایگاه داده‌های اسکوپوس (58/2) 3و برای "آی اس آی" (22/2) 88/1 محاسبه شد. نتیجه‌گیری: تولیدات علمی روندی متغیر و استنادات آن‌ها روندی افزایشی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” داشته است. واژگان کلیدی: علم سنجی، مقاله، استناد، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
واژه‌های کلیدی: علم سنجی، مقاله، استناد، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
متن کامل [PDF 137 kb]   (1342 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: ۱۳۹۱/۱۲/۱ | پذیرش: ۱۳۹۲/۸/۲۸ | انتشار: ۱۳۹۲/۸/۲۸
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sohrabi M, Rahmati-Roodsari M. Trend of scientific production of National Nutrition And Food Technology Research Institute in Scopus and ISI in 2009-mid2012. Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology. 2013; 7 (5) :43-50
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-981-fa.html

سهرابی محمد رضا، رحمتی رودسری محمد. روند تولیدات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه 2012 میلادی. علوم تغذيه و صنايع غذايي ايران. 1391; 7 (5) :43-50

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-981-fa.html



دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 32 queries by YEKTAWEB 4071