روند تولیدات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه 2012 میلادی
|
محمد رضا سهرابی* ، محمد رحمتی رودسری  |
|
|
چکیده: (6638 مشاهده) |
سابقه و هدف: برای رسیدن به جایگاه علمی مطلوب از نظر پژوهشی نیاز به پایش روند تولیدات علمی داریم. این پژوهش با هدف بررسی روند تولیدات علمی در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در پایگاه دادههای اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه سال 2012 انجام شد.
مواد و روشها: در یک مطالعه توصیفی تولیدات علمی تمامی اعضای هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی در پایگاه دادههای اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه سال 2012 به تفکیک سال و شاخص اچ آنها مورد بررسی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل دادهها به صورت اعلام تعداد مقالات و استنادات کل و سه سال و نیم گذشته به تفکیک سال، میانگین شاخص اچ در دو پایگاه اسکوپوس و “آی اس آی” تنظیم شد.
یافتهها: میانگین مقالات در پایگاه دادههای اسکوپوس در سال های 2009 تا 2011 به ترتیب(87/0) 69/0، (24/1) 94/0 و (89/1) 69/1 مقاله به ازای هر عضو هیات علمی بوده است. این ارقام برای پایگاه دادههای "آی اس آی" به ترتیب (42/1) 19/1، (95/0) 69/0 و (54/2) 81/1 بوده است. میانگین شاخص اچ در پایگاه دادههای اسکوپوس (58/2) 3و برای "آی اس آی" (22/2) 88/1 محاسبه شد.
نتیجهگیری: تولیدات علمی روندی متغیر و استنادات آنها روندی افزایشی در پایگاه دادههای اسکوپوس و “آی اس آی” داشته است.
واژگان کلیدی: علم سنجی، مقاله، استناد، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی |
|
واژههای کلیدی: علم سنجی، مقاله، استناد، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی |
|
متن کامل [PDF 137 kb]
(1953 دریافت)
|
نوع مقاله: پژوهشي |
موضوع مقاله:
تغذيه دریافت: 1391/12/1 | پذیرش: 1392/8/28 | انتشار: 1392/8/28
|
|
|
|
|
ارسال نظر درباره این مقاله |
|
|