[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 16، شماره 1 - ( بهار 1400 )
برگشت به فهرست نسخه ها
علوم تغذیه
بررسی تأثیر مصرف نان حاوی دانه کتان (بزرک) بر سطح سرمی آپلین و سطح چربیهای خون در بیماران هیپرلیپیدمیک
ص. 12-1
10.52547/nsft.16.1.1
ناهید شاکری
،
محمد حسن انتظاری
*
،
بهنود عباسی
چکیده
(4304 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1502 دریافت)
ارتباط کفایت غذایی با نمایههای توزیع چربی بدن (نمایه شکل بدن و نسبت دور کمر به قد) در سالمندان آزاد ساکن شهر تهران در سال 1397-1396
ص. 25-13
10.52547/nsft.16.1.13
پدرام شیرانی
،
نسرین امیدوار
،
حسن عینی زیناب
،
فاطمه پورابراهیم
،
آرزو رضازاده
*
چکیده
(3373 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1379 دریافت)
بررسی اثر تمرین هوازی و برنامه غذایی DASH (Dietary Approaches To Stop Hypertention) بر میزان پاسخ به انسولین و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت بارداری
ص. 36-27
10.52547/nsft.16.1.27
سپیده دولتی
،
سمانه منصوری
*
،
علی وادی زاده
،
خوشه نمیرانیان
،
توفیق عنافجه
،
فرزاد محمدی
چکیده
(3426 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1267 دریافت)
تحلیل برنامه غذایی یک غذاخوری دانشگاهی در ایران از منظر ابعاد رژیم های غذایی پایدار و پیشنهاد منوی غذایی پایدار
ص. 46-37
10.52547/nsft.16.1.37
ساره عدالتی
،
سید رضا سبحانی
،
فربد فلاح
،
مسعود محمدی رنانی
،
سعید توکلی
،
حمیده نظری
،
نسرین امیدوار
*
چکیده
(5398 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1542 دریافت)
|
پیوست مقاله [PDF]
(234 دریافت)
چالشها و موانع فراروی ارتقای کیفیت نانهای مسطح سنتی در کشور
ص. 60-47
10.52547/nsft.16.1.47
مرجان باژن
*
،
عصمت ناصری
،
فرنام شفیعی ثابت
چکیده
(3303 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1312 دریافت)
علوم و صنایع غذایی
استخراج پلیساکارید فوکوییدان از جلبک قهوهای دریایی گونه Nizimuddinia Zanardini به کمک مایکروویو و ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و آنتیاکسیدانی آن
ص. 74-61
10.52547/nsft.16.1.61
پیام ترابی
*
،
ناصر همدمی
،
جواد کرامت
چکیده
(4492 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2609 دریافت)
کارگیری میکرواستخراجهای الکتروغشایی مسطح و حلال سبک در اندازه گیری میزان آمین-های آروماتیک هتروسیکل قطبی و غیرقطبی در گوشت قرمز کبابی
ص. 84-75
10.52547/nsft.16.1.75
مرضیه کمانکش
*
،
عبدالرضا محمدی*
،
فاطمه برزگر
،
افسانه ملاحسینی
چکیده
(3395 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1177 دریافت)
ارزیابی ویژگیهای کیک مافین غنی شده با مکمل فیبری کامپوزیت حاصل از پسماند فراوری قهوه- سبوس گندم
ص. 94-85
10.52547/nsft.16.1.85
الناز میلانی
*
،
ندا هاشمی
،
غلامعلی گلی موحد
،
فاطمه داوری
چکیده
(3959 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1642 دریافت)
ازریابی برخی شاخصهای شیمیایی و باکتریایی سوریمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) حاوی غلظتهای مختلف عصاره ریحان (Ocimum basilicum) طی نگهداری در یخچال
ص. 107-95
10.52547/nsft.16.1.95
عباس زمانی
*
،
زهرا آبائی
،
فاطمه آبائی
چکیده
(2709 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1138 دریافت)
بررسی امکان افزایش پایداری اکسایشی همبرگر ماهی با استفاده از عصارۀ اتانولی برهموم طی دورۀ انبارمانی
ص. 122-109
10.52547/nsft.16.1.109
محسن مختاریان
*
،
مرجان شعبانی
،
رضا کاظمپور
چکیده
(3362 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1206 دریافت)
تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر تفاله هویج
ص. 132-123
10.52547/nsft.16.1.123
زهرا افشاریان
،
سعیده شجاعی علی آبادی
،
هدایت حسینی
،
سیده مرضیه حسینی*
،
لیلا میرمقتدایی
*
چکیده
(4234 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1532 دریافت)
جداسازی و شناسایی سویه های لاکتوباسیل از پنیر محلی بهبهان و بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و ضد میکروبی آن ها علیه پاتوژن های شاخص غذایی
ص. 142-133
10.52547/nsft.16.1.133
بهروز علیزاده بهبهانی
*
،
محمد نوشاد
چکیده
(3925 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1508 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4732