You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارتباط الگوهای غذایی با خطر سرطان ریه: مطالعه مورد-شاهدی میلاد محمدزاده، ملیکا ممقانیان، علیرضا بهرامی، امین پایداره، فاطمه عبدی، شراره سیفی، بهرام رشیدخانی، جلال حجازی، زهرا شیخی، احسان حجازی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
نقش اسپاراسیس لاتیفولیا و تمرینات هوازی بر فعالیتهای ضد التهابی و تنظیم فاکتورهای التهابی در روده موشهای مبتلا به سرطان روده بزرگ تحت شیمی درمانی نوید عابدپور، فرزانه تقیان
*، خسرو جلالی دهکردی، کامران صفوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر دوزهای مختلف عصاره هیدروالکی زنجبیل بر تغییرات Mir-133 ،Mir-21 ، شاخصهای استرس اکسیداتیو و آنتی اکسیدانی بافت کلیه آسیب دیده با کلرید کادمیوم در موشهای صحرایی امیر دلشاد
*، مریم اسلامی، زهرا احدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی و شناسایی سویه Lactococcus lactis M69 از ماست محلی و ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن بهروز علیزاده بهبهانی
*، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده، فاطمه مطوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرعصاره هسته عناب بر خصوصیات شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری سس مایونز حمید بابائی، محمود کهنه پوشی، الهام آزادفر
*چکیده -
متن کامل (PDF)
خالص سازی اولئوصمغ آنغوزه (فرولا آسافوئیتیدا) جهت تولید نانوالیاف با پتانسیل ضدمیکروبی توسط تکنیک الکتروریسی سعیده جعفری، عبدالله همتیان سورکی
*، صفورا پشنگه
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر نانولیپوزوم های عصاره سنجد بر ویژگی های میکروبی، رئولوژیکی و حسی مایونز کم چرب حاوی موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین سویا سارا صانعی، علیرضا شهاب لواسانی
*، نسیم خورشیدیان، اورنگ عیوض زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی ترکیبات شبه باکتریوسینی باکتریهای لاکتوباسیلوس پنیر موتال ایرانی مریم شقاقی، جلیل خندقی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید وافل رژیمی با استفاده از آرد جو دوسر و شیرین کننده مانیتول زینب عجم، حجت کاراژیان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue