[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارتباط الگوهای غذایی با خطر سرطان ریه: مطالعه مورد-شاهدی
میلاد محمدزاده، ملیکا ممقانیان، علیرضا بهرامی، امین پایداره، فاطمه عبدی، شراره سیفی، بهرام رشیدخانی، جلال حجازی، زهرا شیخی، احسان حجازی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش اسپاراسیس لاتیفولیا و تمرینات هوازی بر فعالیت‌های ضد التهابی و تنظیم فاکتورهای التهابی در روده موش‌های مبتلا به سرطان روده بزرگ تحت شیمی درمانی
نوید عابدپور، فرزانه تقیان *، خسرو جلالی دهکردی، کامران صفوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر دوزهای مختلف عصاره هیدروالکی زنجبیل بر تغییرات Mir-133 ،Mir-21 ، شاخص‌های استرس اکسیداتیو و آنتی اکسیدانی بافت کلیه آسیب دیده با کلرید کادمیوم در موش‌های صحرایی
امیر دلشاد *، مریم اسلامی، زهرا احدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی سویه Lactococcus lactis M69 از ماست محلی و ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضدمیکروبی و ایمنی آن
بهروز علیزاده بهبهانی *، محمدامین مهرنیا، حسین جوینده، فاطمه مطوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرعصاره هسته عناب بر خصوصیات شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری سس مایونز
حمید بابائی، محمود کهنه پوشی، الهام آزادفر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خالص سازی اولئوصمغ آنغوزه (فرولا آسافوئیتیدا) جهت تولید نانوالیاف با پتانسیل ضدمیکروبی توسط تکنیک الکتروریسی
سعیده جعفری، عبدالله همتیان سورکی *، صفورا پشنگه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر نانولیپوزوم های عصاره سنجد بر ویژگی های میکروبی، رئولوژیکی و حسی مایونز کم چرب حاوی موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین سویا
سارا صانعی، علیرضا شهاب لواسانی *، نسیم خورشیدیان، اورنگ عیوض زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شبه باکتریوسینی باکتری‌های لاکتوباسیلوس پنیر موتال ایرانی
مریم شقاقی، جلیل خندقی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید وافل رژیمی با استفاده از آرد جو دوسر و شیرین کننده مانیتول
زینب عجم، حجت کاراژیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by