You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر ترکیب شیر، درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در ماست پروبیوتیک پریناز طاهری، محمدرضا احسانی، کیانوش خسروی دارانی
*، سید هادی رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارتباط بین لپتین و آدیپونکتین سرم با تراکم توده استخوانی در زنان 40 تا 60 ساله یائسه آزاده متقی، ابوالقاسم جزایری
*، بنفشه گلستان، مرضیه مولوی نجومی، محمد افتخاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سالهای80-1357 پروین زندی
*، خدیجه خوش طینت، محمدتقی مظلومی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی الگوی غذایی کیفی و کمّی دانشآموزان دبستانی شهر تهران منیره دادخواه پیرآغاج
*، مریم امینی، آناهیتا هوشیار راد، مرتضی عبداللهی، تلما ذوقی، مریم اسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین شرایط بهینه استخراج پلیساکاریدهای محلول از ُاکارا فاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مکملیاری با آهن به تنهایی و توأم با ویتامینC بر وضعیت "روی" و ویتامینC در دختران دانشجوی مبتلا به فقر آهن محمدرضا خوش فطرت
*، ناصر کلانتری، فاطمه محمدی نصرآبادی، آرش رشیدی، فردین علی ملایری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر رقم (واریته) سیبزمینی بر مقدار تشکیل آکریلامید در چیپس سیبزمینی سعیده شجاعی علی آبادی، هوشنگ نیکوپور
*، فرزاد کبارفرد، محمدمهدی پارساپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه دو فرمول هریس- بندیکت و مفلین اس-تی جئور با کالریمتری غیرمستقیم در تعیین میزان انرژی مصرفی استراحت (REE) بهاره امیرکلالی، سعید حسینی
*، رامین حشمت، باقر لاریجانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue