[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر ترکیب شیر، درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در ماست پروبیوتیک
پریناز طاهری، محمدرضا احسانی، کیانوش خسروی دارانی *، سید هادی رضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط بین لپتین و آدیپونکتین سرم با تراکم توده استخوانی در زنان 40 تا 60 ساله یائسه
آزاده متقی، ابوالقاسم جزایری *، بنفشه گلستان، مرضیه مولوی نجومی، محمد افتخاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سال‌های80-1357
پروین زندی *، خدیجه خوش طینت، محمدتقی مظلومی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی الگوی غذایی کیفی و کمّی دانش‌آموزان دبستانی شهر تهران
منیره دادخواه پیرآغاج *، مریم امینی، آناهیتا هوشیار راد، مرتضی عبداللهی، تلما ذوقی، مریم اسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین شرایط بهینه استخراج پلی‌ساکاریدهای محلول از ُاکارا
فاطمه آذری کیا، سلیمان عباسی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مکمل‌یاری با آهن به تنهایی و توأم با ویتامینC بر وضعیت "روی" و ویتامینC در دختران دانشجوی مبتلا به فقر آهن
محمدرضا خوش فطرت *، ناصر کلانتری، فاطمه محمدی نصرآبادی، آرش رشیدی، فردین علی ملایری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر رقم (واریته) سیب‌زمینی بر مقدار تشکیل آکریلامید در چیپس سیب‌زمینی
سعیده شجاعی علی آبادی، هوشنگ نیکوپور *، فرزاد کبارفرد، محمدمهدی پارساپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه دو فرمول هریس- بندیکت و مفلین اس-تی جئور با کالری‌متری غیرمستقیم در تعیین میزان انرژی مصرفی استراحت (REE)
بهاره امیرکلالی، سعید حسینی *، رامین حشمت، باقر لاریجانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by