[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثرات برخی پایدارکننده‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد
مرضیه معین فرد، مصطفی مظاهری تهرانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر دریافت ماست پروبیوتیک بر عملکرد ورزشی، علائم عفونت‌های تنفسی و ناراحتی‌های گوارشی دختران نوجوان شناگر استقامتی
لیلی قدملی، ناهید سالارکیا *، فرید زایری، لیلا صباغیان راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره پوست نارنج و تأثیر آن بر اکسیداسیون چربی گوشت خام و پخته ماهی Hypophthalmichthys molitrix
زهرا گلی، مصطفی لکزایی، مهدی پورامیر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط تنوع غذایی با چاقی و چاقی شکمی ‌در میان دانشجویان دختر اصفهانی
لیلا آزادبخت *، فاطمه زریباف، فهیمه حقیقت دوست، احمد اسماعیل زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پودر خردل زرد بر pH، جمعیت میکروبی زنده و خواص حسی سس مایونز
مرتضی عادلی میلانی، مریم میزانی *، مهرداد قوامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصاحبه انگیزشی بر کاهش وزن افراد چاق یا دارای اضافه وزن
علی نویدیان *، محمدرضا عابدی، ایران باغبان، مریم فاتحی زاده، حمید پورشریفی، سید مجید هاشمی دهکردی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ماندگاری برش‌های خربزه پوشش داده شده با پروتئین آب پنیر در شرایط سرد
فاطمه بهرامیان، مجید جوانمرد *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شیوع برخی از اجزای سندرم متابولیک در کودکان 7 تا 11 ساله شهر رفسنجان در سال 1387
زینت سالم *، رضا وزیری نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by