Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 3, Number 4 (2009-2)
Interaction of dietary oils and microflora in experimental colitis
روغنهای خوراکی مختلف و فلور میکروبی روده در مدل تجربی کولیت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Efficiency of two iron microencapsulation techniques and their effects on some properties of pasteurized milk
تعیین کارایی دو روش تولید ریزکپسولهای آهن و ارزیابی اثرات افزودن آنها روی برخی ویژگیهای شیر پاستوریزه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Prevalence of stunting, underweight, wasting and overweight among Iranian under-five-year-old children (2000-2002)
وضعیت کوتاه قدی، کموزنی، لاغری و اضافه وزن در کودکان زیر پنج سال ایرانی (1379 تا 1381)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Association of plasma folate, vitamin B12 and homocysteine levels with hypermethylation status of ERα gene in primary breast carcinoma
رابطه مقادیر پلاسمایی فولات، کوبالامین و هموسیستئین تام پلاسما با هیپرمتیلاسیون ژن گیرنده استروژن-آلفا در مبتلایان به سرطان پستان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Application of chemical interesterification of vegetable oils to production of zero-trans fatty acid multi-purpose shortening
کاربرد اینتراستریفیکاسیون شیمیایی روغنهای نباتی برای تولید شورتنینگ چند منظوره بدون ترانس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Relationship between obesity and cardiovascular risk factors in adults living in central Iran: Results of Isfahan Healthy Heart Program
ارتباط چاقی با عوامل خطر قلبی عروقی در بزرگسالان ساکن مرکز ایران: نتایج
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of some chemical and rheological properties of Iranian gum tragacanth exudate from two Astragalus species ( A. floccosus and A. rahensis)
مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ویژگیهای رئولوژیک صمغ کتیرای ایرانی تراویده از دو گونه گون A. floccosus و A. rahensis
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of dietary omeg-3 fatty acid supplementation on HbA1c, total antioxidant capacity and superoxide dismutase and catalase activities in type-2 diabetic patients: A randomized clinical trial
تأثیر مکملیاری با اسیدهای چرب امگا-3 بر HbA1c، ظرفیت تام آنتیاکسیدانی و فعالیت سوپراکسیددسموتاز و کاتالاز در بیماران دیابتی نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles