Journal archive for Google Scholar Robot!

Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران



Volume 5, Number 1 (2010-4)


Determination of nitrate contents of lettuce, tomatoes and potatoes on sale in Tehran central fruit and vegetable market by HPLC
تعیین میزان نیترات در کاهو، گوجه فرنگی و سیب‌زمینی عرضه شده در ‌میدان تره‌بار تهران به روش HPLC
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The association of food security with socio-economic factors and weight status among adolescents
رابطه امنیت غذایی با عوامل اجتماعی- اقتصادی و وضعیت وزن نوجوانان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of soymilk powder on the nutritional value and sensory qualities of Iranian barbary bread
تأثیر شیر خشک سویا بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و کیفی نان بربری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Association between the metabolic syndrome and food patterns in non-menopause women
بررسی رابطه سندرم متابولیک با الگوهای غذایی زنان غیر یائسه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of cooking and length of storage on the fatty acid composition and microbial, chemical, and sensory properties of 40%-beef products prepared with soybean
تأثیر فرایند حرارتی و مدت نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب، ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی و حسی در فراورده‌های حاوی 40 درصد گوشت قرمز تهیه شده از روغن‌های سویا و کانولا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Prevalence of protein-energy malnutrition and its various types in hemodialysis patients in Tehran, 2008
شیوع انواع مختلف سوء‌تغذیه انرژی-پروتئین در بیماران همودیالیزی شهر تهران در سال 1387
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Preparation of natural vanillin from isoeugenol by a microbial bioconversion process
تهیه وانیلین طبیعی از ایزواوژنول به وسیله یک فرایند زیست تبدیلی میکروبی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of an energy drink upon running time, blood glucose level, heart rate and rate of perceived exertion in elite male endurance runners
تأثیر نوشابه انرژی‌زا بر زمان دویدن، مقدار گلوکز خون، ضربان قلب و درک سختی فعالیت در دوندگان استقامتی حرفه‌ای
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles