Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 5, Number 4 (2011-1)
Socio-Economic and Cultural Factors Affecting Child Feeding Practices: an Exploratory Qualitative Study in Damavand
نقش عوامل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در تغذیه کودک زیر دو سال از دیدگاه مادران، مراقبین کودک و کارکنان بهداشتی: یک مطالعه کیفی در شهرستان دماوند
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of flour type, freezing method, and storage time on the quality of Barbari bread made from frozen dough
اثر نوع آرد، روش انجماد و مدت نگهداری بر کیفیت نان بربری حاصل از خمیر منجمد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of the effects of narrative therapy and diet therapy on the body mass index in overweight and obese women
مقایسه تأثیر روایتدرمانی و رژیمدرمانی بر شاخص توده بدن زنان مبتلا به اضافهوزن و چاقی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Viscoelastic properties of acid-induced casein gel in a model system
بررسی خواص ویسکوالاستیک ژل کازئین اسیدی شده در سیستم مدل
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Folic acid and vitamin B12 status in healthy preschool children in Tehran, Iran, 2010
بررسی وضعیت اسیدفولیک و ویتامین B12 در کودکان سالم پیشدبستانی در شهر تهران، سال 1388
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effects of betaine on vitamin B12 production by Propionibacterium freudenreichii
اثر بتائین بر تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of various methods for determination of protein-energy malnutrition with subjective global assessment in hemodialysis patients
مقایسه روشهای مختلف تعیین سوءتغذیه انرژی-پروتئین با روش ارزیابی جامع ذهنی در بیماران همودیالیزی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of hydrocolloids on physical stability, rheological and sensory properties of milk–orange juice mixture
تأثیر برخی هیدروکلوئیدها بر پایداری فیزیکی، ویژگیهای رئولوژیکی و حسی مخلوط شیر-آبپرتقال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles