Journal archive for Google Scholar Robot!

Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران



Volume 1, Number 2 (2006-12)


Effect of Fat Reduction and Using of Whey Protein Concentrate as Fat Replacer on Rheological Properties of Mozzarella Cheese
تأثیر کاهش چربی و استفاده از جانشین چربی بر پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر روی ویژگیهای رئولوژیکی پنیر موزارلای کم چرب
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of iron therapy on the copper status of women with iron deficiency anemia cosulting Iran University of Medical Sciences Hospitals
تأثیر آهن درمانی بر وضعیت سرمی مس در زنان مبتلا به کم‌خونی فقرآهن، مراجعه کننده به بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of natural antioxidant mixtures on the oxidative stability of margarine
تاثیر مخلوط آنتی اکسیدان های طبیعی بر پایداری اکسیداتیو مارگارین
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Mycoprotein production by Fusarium oxysporum PTCC 5115
تولید پروتئین قارچی با استفاده از فوزاریوم اکسیسپوروم PTCC 5115
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison of the effects of feeding a frying oil and a hydrogenated vegetable oil on the lipid profile in rats
مقایسه اثر روغن مخصوص سرخ کردنی و روغن گیاهی هیدروژنه بر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Starch gelatinization in Lavash bread as determined by the X-ray diffraction technique
بررسی میزان ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش توسط روش پراش اشعه ایکس ( XRD)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Pesticide residues in vegetables marketed in the main wholesale fruit and vegetable market in Tehran as determined by gas chromatography/mass spectrometry, 2005
ارزیابی میزان باقیمانده انواع سموم آفت‌کش به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی در برخی از سبزیهای عرضه شده در میدان اصلی میوه و تره بار شهر تهران 1384
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

assessment of serum calcium and vitamin D status in patients with
بررسی وضعیت سرمی کلسیم و ویتامینD در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles