[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 18، شماره 1 - ( بهار 1402 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 مقاله مروری
XML ارتباط نوع گوشت مصرفی و ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس: یک مطالعه مرور سیستماتیک و متاانالیز مطالعات مورد شاهدی ص. 10-1
[English Abstract] الهام ناوی پور، عقیل کیخسروی ، زهرا برابادی، محبوبه نعمت شاهی* ، محمد نعمت شاهی
چکیده (229 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (98 دریافت)  

 علوم تغذیه
XML تأثیر مصرف ال سیترولین بر شاخص‌های استرس اکسایشی پس از فعالیت شدید در افراد دارای فشار خون بالا ص. 19-11
[English Abstract] نگین سادات تقریری، مینو باسامی* ، بختیار ترتیبیان، فاطمه مهدیه نجف آبادی
چکیده (140 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (53 دریافت)  
XML امتیاز تنوع غذایی سالمندان ساکن شهر تهران و عوامل جمعیت شناختی و اجتماعی- اقتصادی مرتبط با آن در سا‌ل‌های 1396 و 1400: یک مطالعه طولی ص. 32-21
[English Abstract] مهشید رضائی ، حسن عینی زیناب ، نسرین امیدوار ، سمانه جعفری پور ، آرزو رضازاده*
چکیده (131 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (50 دریافت)  
XML تعدیل و توسعه شیوه نامه تحلیل محتوای آگهی‌های تبلیغاتی محصولات غذایی در رسانه های جمعی و محیط اطراف مدارس در ایران ص. 54-33
[English Abstract] مریم امینی ، مینا باباشاهی* ، دلارام قدسی ، شیوا فقیه، علی صبوری
چکیده (117 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (49 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی تأثیر جایگزینی آرد سوخاری و کنجاله سویا با آرد تف ) Eragrostis tef) بر ویژگی‌های فیزیکی -شیمیایی و حسی همبرگر معمولی (30 درصد گوشت) ص. 63-55
[English Abstract] زهره حسنی، هدایت حسینی ، سعیده شجاعی علی آبادی* ، مریم مصلحی شاد*
چکیده (141 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (54 دریافت)  
XML تولید الیاف پروتئین-پلی‌ساکارید حاوی اسید چرب امگا-3 به روش الکتروریسی و تعیین شرایط بهینه فرایند با استفاده از روش سطح پاسخ ص. 79-65
[English Abstract] بهناز بنائی فر، هاجر عباسی*
چکیده (127 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (46 دریافت)  
XML آنالیز همزمان باقیمانده ی متابولیت های حاصل از تجزیه دی تیوکاربامات ها در غلات با استفاده از دستگاه کروماتوکرافی مایع همراه با طیف سنجی جرمی متوالی ص. 91-81
[English Abstract] مهدی علمی ، سهیل اسکندری ، مریم امیراحمدی*
چکیده (120 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (42 دریافت)  
XML کاربرد پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل جهت افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلا ص. 108-93
[English Abstract] سحر جمالی، محمدرضا پژوهی الموتی* ، عباسعلی ساری، نرجس آقاجانی
چکیده (153 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (68 دریافت)  
XML بررسی تأثیر استفاده از متیل سلولز و کاراگینان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ناگت مرغ ص. 118-109
[English Abstract] بهاره ملکی معیری، مریم میزانی ، مهدیه رئوفی صوفیانی اصل ، زهرا ثقفی ، عزیزاله زرگران*
چکیده (184 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (57 دریافت)  
XML کاربرد روش میکرو استخراج مایع-مایع پخشی کنترل شده با دما با استفاده از مایعات یونی در اندازه‌گیری باقیمانده‌های آموکسی‌سیلین، کلوگزاسیلین و اریترومایسین در نمونه‌های شیر گاو با استفاده از کروماتوگرافی‌مایع با کارائی بالا ص. 126-119
[English Abstract] محمدرضا افشار مقدم ، جلیل خندقی ، صمد وجدی حکم آباد*
چکیده (138 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (54 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 56 queries by YEKTAWEB 4570