[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 17، شماره 2 - ( تابستان 1401 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML تأثیر ویتامینC بر حافظه فضایی و پراکسیداسیون لیپیدی هیپوکامپ موش های صحرایی مسموم با کراک کوکائین ص. 10-1
[English Abstract] حمیرا حاتمی نعمتی ، حاتم احمدی* ، ابوالفضل الماسی ، سمیه حاتمی نعمتی
چکیده (241 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (101 دریافت)  
XML بررسی تأثیر آموزش تغذیه از طریق واتساپ بر قند خون، پروفایل چربی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به دیابت نوع دو ص. 20-11
[English Abstract] اکرم همتی پور ، شهرام مولوی نژاد* ، حاجیه شهبازیان، اسعد شهرانی، مریم پارسانهاد
چکیده (223 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (77 دریافت)  
XML شبیه سازی اثرات افزایش قیمت لبنیات بر رفتار مصرفی گروه های مختلف درآمدی: رویکرد مدلسازی مبتنی برعامل ص. 29-21
[English Abstract] حسین راغفر* ، کبری سنگری مهذب ، زینب واعظ مهدوی
چکیده (201 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (40 دریافت)  
XML بررسی دریافت‌های غذایی، فراسنجهای خونی و وضعیت تغذیه کودکان و نوجوانان مبتلا به فنیل‌کتونوری ص. 40-31
[English Abstract] مینا احمدزاده، گلبن سهراب* ، محمدرضا علائی، بهزاد محمدپور اهرنجانی
چکیده (205 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (60 دریافت)  
XML بررسی ارتباط ناامنی غذایی با پولیپ‌های کولورکتال در افراد بالای 50 سال شهر اصفهان ص. 50-41
[English Abstract] الهام عشوریون ، احمدرضا درستی مطلق*
چکیده (200 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (38 دریافت)  
XML طراحی و روان سنجی ابزار سنجش تعیین کننده‌های مصرف و ترجیحات بزرگسالان درباره لبنیات فراسودمند ص. 63-51
[English Abstract] مرجان باژن ، ناصر کلانتری ، نسترن کشاورز محمدی* ، حمید علوی مجد
چکیده (205 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (38 دریافت)     |   ضمیمه مقاله [PDF]  (2 دریافت)

 علوم و صنایع غذایی
XML تهیه و ارزیابی نانو کمپلکس پروتئین-کورکومین با استفاده از پیوند دهنده عرضی خوراکی ص. 78-65
[English Abstract] نرگس شاهقلیان* ، قدیر رجب زاده
چکیده (195 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (38 دریافت)  
XML بررسی تأثیر پارامترهای کریستالیزاسیون بر خواص رئولوژیکی شورتنینگ های تولید‌شده بر پایه اینتراستریفیکاسیون ص. 86-79
[English Abstract] مهناز عاملی ، لیلا روفه‌گری نژاد، عزیز الله زرگران* ، فرید زایری
چکیده (185 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (36 دریافت)  
XML کاربرد روش استخراج فاز جامد پخشی ترکیب‌شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی برای اندازه‌گیری برخی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی گازی با آشکارساز نیتروژن-فسفر ص. 98-87
[English Abstract] بهناز لیموئی خسروشاهی ، الناز مرزی خسروشاهی ، محمدرضا افشارمقدم ، جلیل خندقی*
چکیده (202 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (44 دریافت)  
XML بررسی اثر ضد میکروبی بره‌موم منطقه طالقان بر برخی از باکتری‌های بیماریزای غذازاد ص. 107-99
[English Abstract] نسیم علمائیان ، ولی اله کوهدار* ، هدایت حسینی
چکیده (198 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (55 دریافت)  
XML اثر کاربرد میدان الکتریکی ولتاژ بالا طی نگهداری بر کیفیت میوه انار (L.unica granatum) ص. 118-109
[English Abstract] سولماز عالی پور، ناصر همدمی* ، محسن دلوی اصفهان ، سعیده فلاح-جوشقانی
چکیده (224 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (52 دریافت)  
XML پایش مقادیر قند و چربی در بستنی های شیری صنعتی عرضه شده در تهران ص. 128-119
[English Abstract] مهرداد محمدی ، محسن امینی ، علیرضا کرد باقری ، عقیل دست باز مجرد*
چکیده (186 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (35 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 62 queries by YEKTAWEB 4419