Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 4, Number 3 (2009-12)
Reduction of cholesterol in butter oil by using soybean lecithin
کاهش کلسترول روغن کره با استفاده از لسیتین سویا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Validity of energy intake reporting and its association with dietary patterns among 18-45-year old women in Tehran, Iran
تعیین اعتبار گزارشدهی مصرف انرژی و رابطه آن با الگوهای غذایی در زنان 18 تا 45 ساله شهر تهران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Therapeutic effects of isolated soy protein in rats with acute liver failure
اثر درمانی دریافت پروتئین ایزوله سویا در موشهای دچار نارسایی حاد کبدی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of addition of plasticizers on mechanical and physicochemical properties of edible methylcellulose films
اثرات افزودن مواد پلاستیسایزر بر برخی ویژگیهای مکانیکی و شیمی فیزیکی فیلم متیل سلولز خوراکی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Prevalence of stunting-cum-overweight and its association with socio-demographic characteristics of parents in school-age children in Khoy City, Iran
شیوع "کوتاهقدی همراه با اضافه وزن" و ارتباط آن با ویژگیهای اجتماعی- جمعیتی والدین در کودکان دبستانی شهر خوی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of L-carnitine supplement on plasma coagulation and anticoagulation factors in hemodialysis patients
اثرات مکمل L- کارنیتین بر غلظت فاکتورهای انعقادی و ضد انعقادی پلاسما در بیماران همودیالیزی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Lactobacillus acidophilus La-5 on microbiological characteristics, sensory attributes and phase separation of Iranian Doogh drink during refrigerated storage
تأثیر باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 5- La بر ویژگیهای میکروبیولوژیک، خواص حسی و پایداری بافتی دوغ پروبیوتیک طی نگهداری یخچالی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effects of omega-3 plus vitamin E and vitamin C plus zinc supplementations on plasma lipids and lipoprotein profile in postmenopausal women with type 2 diabetes
اثرات مکملیاری با اسیدهای چرب امگا-3 توأم با ویتامین E و "روی" توأم با ویتامین C بر لیپیدها و لیپوپروتئینهای سرم در زنان یائسه مبتلا به دیابت نوع 2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles