[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 13، شماره 2 - ( تابستان 1397 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML تأثیر تمرین استقامتی و مصرف پروتئین وی بر مقادیر آنزیم‌های ضد اکسایشی و فشار اکسایشی در عضله قلبی موش‌های صحرایی تغذیه شده با غذای پرچرب ص. 1-10
[English Abstract] حسین سلیمانی، الهه طالبی گرکانی* ، علیرضا صفرزاده
چکیده (179 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (72 دریافت)  
XML تحلیل محتوای مقالات تغذیه‌ای منتشر شده در مجلات عامه‌پسند اجتماعی فارسی در سال 1394 ص. 11-20
[English Abstract] فاطمه باجی* ، دکتر مجید کاراندیش، حمید فرهادی راد، میترا عسکری
چکیده (192 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (55 دریافت)  
XML اثرات تعاملی هیپوگلایسمیک عصاره گشنیز و تمرین استقامتی در موش‌های صحرایی دیابتی ص. 21-30
[English Abstract] سید علی حسینی، عبدالصالح زر* ، آرمان قاسمی، امیدرضا صالحی، آرزو خرادمهر، فاطمه فخرایی
چکیده (154 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (68 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML تولید روغن ماهی غنی از DHA از ضایعات تن ماهیان با استفاده از ترکیب روش‌های استخراج با سیال فوق بحرانی (SFE) و کروماتوگرافی با سیال فوق بحرانی (SFC) ص. 31-40
[English Abstract] محمد مهدی طاعتی کلی، بهاره شعبانپور* ، مهدی اجاق
چکیده (195 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (84 دریافت)  
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون پودر فوری نوشیدنی بر پایه آرد بافت داده شده کنجاله بادام-ذرت ص. 49-41
[English Abstract] الناز میلانی* ، ندا هاشمی، سید‌علی مرتضوی، فریده طباطبایی، سمانه گازرانی
چکیده (156 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (75 دریافت)  
XML غنی‌سازی ویفر روکش دار با استفاده از پودر ریز جلبک آرتروسپیرا (اسپیرولینا) پلاتنسیس ص. 51-60
[English Abstract] رضا سوزنکار* ، سارا موحد، آرش چایچی نصرتی
چکیده (158 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (62 دریافت)  
XML اثر استفاده از گاز ازن بر ویژگی‌های میکروبی زیتون پرورده و مقایسه آن با اسید سوربیک ص. 71-78
[English Abstract] مهدیه گل رو، مریم فهیم دانش* ، محمد رضا خانی
چکیده (126 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (54 دریافت)  
XML تأثیر جایگزینی آرد گندم با پودر سنجد کامل بر خصوصیات کیفی کیک فنجانی ص. 79-88
[English Abstract] اعظم ایوبی*
چکیده (147 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (60 دریافت)  
XML تأثیر تیمارهای پس از برداشت اسپرمیدین، کلرید کلسیم و دما بر خصوصیات کیفی و انبارمانی میوه چیکو (Manilkarazapota) شهرستان میناب ص. 89-98
[English Abstract] لیلا فهمیده*، محمود توکلی* ، سمیرا عمرانی پور، امیر رجبی
چکیده (141 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (71 دریافت)  
XML تأثیر ژلاتین و نشاسته ذرت بر مقاومت حرارتی، بافتی و ویژگی‌های حسی شکلات‌ شیری ص. 99-106
[English Abstract] فاطمه علی اکبری، نارملا اصفی* ، سمیرا یگانه زاد
چکیده (132 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (57 دریافت)  

 مقاله مروری
XML نمایه گلایسمیک، بار گلایسمیک و افسردگی: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر روی مطالعات مقطعی ص. 107-117
[English Abstract] فاطمه شفیعی، اسماء سالاری مقدم، پروانه صانعی، باقر لاریجانی، احمد اسماعیل زاده*
چکیده (161 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (48 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 3742