[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 18، شماره 2 - ( تابستان 1402 )
برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر تمرین هوازی همراه با مصرف مکمل تریپتوفان بر دفاع آنتیاکسیدانی آنزیمی و پراکسیداسیون لیپیدی در بافت مغز رتهای سالمند تغذیهشده با غذای پرچرب
ص. 9-1
الهه اکبری
،
پروانه نظرعلی
،
رستم علی زاده
*
،
ابوالفضل شکیبائی
چکیده
(305 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(220 دریافت)
بررسی ارتباط تعداد رخدادهای خوردن، تعداد وعدههای غذایی و سهم انرژی دریافتی از آنها با سندروم متابولیک در کارکنان نوبتکار و ثابتکار شرکت پتروشیمی بندرماهشهر
ص. 21-11
فرناز کاظمی اسفه
،
بهرام رشیدخانی
،
مهشید نامداری
،
شاهده مصداقی بهاری
،
آرزو رضازاده سرابی
*
چکیده
(163 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(103 دریافت)
|
جداول پیوست [PDF]
(12 دریافت)
تبیین دیدگاههای کاربران ایرانی شبکه اجتماعی اینستاگرام در مورد مصرف لبنیات
ص. 38-23
علیرضا اثباتی
،
آرزو رضازاده سرابی
،
نسرین امیدوار
،
حسن عینی زیناب
،
آرزو حقیقیان رودسری
*
،
روشنک روستایی
چکیده
(130 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(105 دریافت)
بررسی خواص ضد میکروبی، آنتیاکسیدانی و فیتوشیمیایی، عصاره بابونه، سیاه دانه، شاهتره و مورد بر روی باکتری های بیماری زای جدا شده از نمونه های کشت خون و ادرار
ص. 49-39
ابوذر لطفی وناشی
،
فاطمه قمری
*
،
سمیه فرهمند
،
آمنه جمشیدی
چکیده
(190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(137 دریافت)
اثر پروبیوتیکهای بومی ایران بر هیدرولیز گلیادین گندم با هدف کاهش علائم بیماری سلیاک
ص. 59-51
فاطمه زنده بودی
،
میترا مولایی پروری
،
امیر محمد مرتضویان
*
،
سارا سهراب وندی
چکیده
(138 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(105 دریافت)
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و اثر عصاره های آبی، الکلی و هیدروالکلی گیاه بن سرخ (Allium jesdianum) بر غیرفعال کردن پروتواسکولکس های اکینوکوکوس گرانولوزوس در شرایط آزمایشگاهی
ص. 73-61
میلاد قربانی پور
،
زینب صادقی دهکردی
*
،
علیرضا سازمند
،
امیر دارایی گرمه خانی
،
عباسعلی ساری
چکیده
(156 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(110 دریافت)
تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق
ص. 88-75
فاطمه مطوری
،
محمدامین مهرنیا
*
،
حسین جوینده
،
محمد حجتی
چکیده
(157 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(78 دریافت)
بررسی فراوانی و الگوی مقاومت دارویی اشرشیاکلی شیگاتوکسیژنیک در نمونههای سبزیجات شهر تهران
ص. 96-89
فاطمه احمدی
،
آتنا صادقی
،
سعید بشارتی
،
پروانه صفاریان
،
الهه تاجدین
،
پرویز اولیا
،
رضا محمد صالحی
،
نوید سعیدی
،
فرشته فانی
،
غلامرضا پولاد فر
،
محمد رهبر
،
پریسا اسلامی
،
مسعود آل بویه
*
چکیده
(194 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(82 دریافت)
اثر ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی نانوامولسیون اسانس گل پر بر خصوصیات کیفی و ماندگاری ناگت میگو
ص. 110-97
مریم حمزه ای
،
لاله رومیانی
*
چکیده
(273 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(229 دریافت)
تأثیر جلبکهای سارگاسوم ایلیسیفولیوم، اولوا لاکتوکا و گراسیلاریا کورتیکا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوههای فرآوریشده
ص. 120-111
سمیه رنجبرشمسی
،
انوشه شریفان
*
،
مژگان امتیازجو
،
مریم مصلحی شاد
چکیده
(114 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(87 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 4570