[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 16، شماره 1 - ( بهار 1400 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML بررسی تأثیر مصرف نان حاوی دانه کتان (بزرک) بر سطح سرمی آپلین و سطح چربی‌های خون در بیماران هیپرلیپیدمیک ص. 1-12
[English Abstract] ناهید شاکری ، محمد حسن انتظاری* ، بهنود عباسی
چکیده (294 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (241 دریافت)  
XML ارتباط کفایت غذایی با نمایه‌های توزیع چربی بدن (نمایه شکل بدن و نسبت دور کمر به قد) در سالمندان آزاد ساکن شهر تهران در سال 1397-1396 ص. 13-25
[English Abstract] پدرام شیرانی ، نسرین امیدوار ، حسن عینی زیناب ، فاطمه پورابراهیم، آرزو رضازاده*
چکیده (165 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (57 دریافت)  
XML بررسی اثر تمرین هوازی و برنامه غذایی Dietary Approaches To Sto Hypertention بر میزان پاسخ به انسولین و مقاومت به انسولین در زنان مبتلا به دیابت بارداری ص. 27-36
[English Abstract] سپیده دولتی ، سمانه منصوری* ، علی وادی زاده، خوشه نمیرانیان، توفیق عنافجه، فرزاد محمدی
چکیده (222 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (71 دریافت)  
XML تحلیل برنامه غذایی یک غذاخوری دانشگاهی در ایران از منظر ابعاد رژیم های غذایی پایدار و پیشنهاد منوی غذایی پایدار ص. 37-46
[English Abstract] ساره عدالتی ، سید رضا سبحانی ، فربد فلاح، مسعود محمدی رنانی، سعید توکلی، حمیده نظری، نسرین امیدوار*
چکیده (281 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (84 دریافت)     |   پیوست مقاله [PDF]  (18 دریافت)
XML چالش‌ها و موانع فراروی ارتقای کیفیت نان‌های مسطح سنتی در کشور ص. 47-60
[English Abstract] مرجان باژن* ، عصمت ناصری ، فرنام شفیعی ثابت
چکیده (166 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (69 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML استخراج پلی‌ساکارید فوکوییدان از جلبک قهوه‌ای دریایی گونه Nizimuddinia Zanardini به کمک مایکروویو و ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی آن ص. 61-74
[English Abstract] پیام ترابی* ، ناصر همدمی ، جواد کرامت
چکیده (181 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (70 دریافت)  
XML کارگیری میکرواستخراج‌های الکتروغشایی مسطح و حلال سبک در اندازه گیری میزان آمین-های آروماتیک هتروسیکل قطبی و غیرقطبی در گوشت قرمز کبابی ص. 75-84
[English Abstract] مرضیه کمانکش* ، عبدالرضا محمدی* ، فاطمه برزگر، افسانه ملاحسینی
چکیده (188 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (63 دریافت)  
XML ارزیابی ویژگی‌های کیک مافین غنی شده با مکمل فیبری کامپوزیت حاصل از پسماند فراوری قهوه- سبوس گندم ص. 85-94
[English Abstract] الناز میلانی* ، ندا هاشمی ، غلامعلی گلی موحد ، فاطمه داوری
چکیده (176 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (58 دریافت)  
XML ازریابی برخی شاخص‌های شیمیایی و باکتریایی سوریمی کپور معمولی (Cyprinus carpio) حاوی غلظت‌های مختلف عصاره ریحان (Ocimum basilicum) طی نگهداری در یخچال ص. 95-107
[English Abstract] عباس زمانی* ، زهرا آبائی، فاطمه آبائی
چکیده (142 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (52 دریافت)  
XML بررسی امکان افزایش پایداری اکسایشی همبرگر ماهی با استفاده از عصارۀ اتانولی بره‌موم طی دورۀ انبارمانی ص. 109-122
[English Abstract] محسن مختاریان* ، مرجان شعبانی، رضا کاظم‌پور
چکیده (181 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (74 دریافت)  
XML تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر تفاله هویج ص. 123-132
[English Abstract] زهرا افشاریان، سعیده شجاعی علی آبادی ، هدایت حسینی ، سیده مرضیه حسینی* ، لیلا میرمقتدایی*
چکیده (181 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (74 دریافت)  
XML جداسازی و شناسایی سویه های لاکتوباسیل از پنیر محلی بهبهان و بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و ضد میکروبی آن ها علیه پاتوژن های شاخص غذایی ص. 133-142
[English Abstract] بهروز علیزاده بهبهانی* ، محمد نوشاد
چکیده (169 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (84 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 63 queries by YEKTAWEB 4282