[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML نقش عوامل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در تغذیه کودک زیر دو سال از دیدگاه مادران، مراقبین کودک و کارکنان بهداشتی: یک مطالعه کیفی در شهرستان دماوند
ناهید سالارکیا *، مریم امینی، مرتضی عبداللهی، بابک عشرتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نوع آرد، روش انجماد و مدت نگهداری بر کیفیت نان بربری حاصل از خمیر منجمد
محمدرضا کوشکی *، صادق خوشگذران آبرس، محمدحسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه تأثیر روایت‌درمانی و رژیم‌درمانی بر شاخص توده بدن زنان مبتلا به ‌اضافه‌وزن و چاقی
سمیه سادات مکیان، حسین اسکندری *، احمد برجعلی، دل آرام قدسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص ویسکوالاستیک ژل کازئین اسیدی شده در سیستم مدل
محبوبه صادقی، محمدامین محمدی فر *، اصغر خسروشاهی اصل، اشکان مددلو، مهرناز ملکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی وضعیت اسیدفولیک و ویتامین B12 در کودکان سالم پیش‌دبستانی در شهر تهران، سال 1388
منصور رضایی، ناصر کلانتری *، نسرین امیدوار، علیرضا ابدی، مهدی هدایتی، معصومه ثابت کسایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر بتائین بر تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی
مرضیه موسوی نسب *، سپیده علاسوند زراسوند، علیرضا یوسفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه روش‌های مختلف تعیین سوء‌تغذیه انرژی-پروتئین با روش ارزیابی جامع ذهنی در بیماران همودیالیزی
هادی طبیبی *، عاطفه اصحابی، بهناز نوذری، میترا مهدوی مزده، مهدی هدایتی، مرتضی عبداللهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر برخی هیدروکلوئید‌ها بر پایداری فیزیکی، ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی مخلوط شیر-آب‌پرتقال
سودابه محمدی، سلیمان عباسی *، زهره حمیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by