You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر مصرف روغن زیتون بر کاهش عوارض سکته مغزی با تمرکز بر ناحیه هیپوکامپ محمد زمانی، جلال حسن شاهی
*، منصوره سلیمانی، فهیمه زمانی، کتایون چوبین
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج و خالصسازی گلیکوماکروپپتید (GMP) از آبپنیر به عنوان منبع پروتئینی غذای بیماران مبتلا به فنیلکتونوری مجید جوانمرد
*، حسام لیقوانی، بابک غیاثی طرزی، آرش رشیدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مخمر آبجو بر فشارخون و لیپوپروتئینهای سرم بیماران دیابتی نوع دو پیام حسین زاده، ابوالقاسم جزایری
*، محمود جلالی، عباس رحیمی فروشانی، فرزانه عسگری طائی، حمید کریمی، مهناز زارعی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید مخمر غنی شده با سلنیوم به روش طراحی پلاکت برمن سعیده اسمعیلی، کیانوش خسروی دارانی
*، رضوان پوراحمد، لیلی ناظمی، رزیتا کمیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مکمل پروتئین Whey ایزولات و تمرین قدرتی بر کاهش وزن، ترکیب بدنی، قدرت و هیپرتروفی عضلانی در مردان جوان دارای اضافه وزن فرهاد احمدی کانی گلزار
*، داریوش شیخ الاسلامی وطنی، وحید کشکولی، هادی مرادی، محمد فرهنگیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تیمار فراصوت روی افزایش پایداری شیر کاکائو محبوبه استاد زاده، سلیمان عباسی
*، محمدرضا احسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثرات مصرف کراتین منوهیدرات، بیکربنات سدیم و توأم آنها بر اجراهای بیهوازی و لاکتات خون کشتیگیران نصراله داودیان
*، رضا قراخانلو، ابراهیم بنی طالبی، سارا برمکی، علی خازنی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر مهارکنندگی عصاره رزماری و ویتامینهای B3 و B6 بر تشکیل آکریلامید در سیبزمینی سرخ شده پیمان قجربیگی
*، ابوالفضل کامکار، بهروز جنت، اشرف حاج حسینی بابائی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی وضعیت مصرف صبحانه در دانشآموزان شهر قم و عوامل پیش بینی کننده آن بر اساس سازههای الگوی ارتقای سلامت پندر طاهره رحیمی، طاهره دهداری
*، ناهید آریائیان، محمودرضا گوهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مشخصات فیزیکی شیمیایی روغنهای زیتون تجاری ایرانی سمیه علوی رفیعی، رضا فرهوش
*، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر بستهبندی با فیلم سلوفان و انبارداری سرد بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی ((Eriobotrya japonica مصطفی عشورنژاد
*، محمود قاسم نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تحلیلی مدارک بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور در سالهای 85-1381 پروین زندی
*، خدیجه خوش طینت، میترا قاضی زاده، سپیده علی بیک
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue