[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی اثرات پیری سلول در ایجاد مقاومت به انسولین در موش های صحرایی ویستار چاق شده توسط رژیم غذایی
ماکان چراغ پور، رقیه شهبازی، رضا همایونفر، حسین ایمانی، حمید زند *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط اختلال افسردگی اساسی در زنان با ناامنی غذایی خانوار
زهرا میرزاده اهری، فاطمه محمدی نصرآبادی *، حسن عینی زیناب، مریم خسروی، ندا موسوی، محدثه آقاسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط بین اندازه‌های تن‌سنجی، فعالیت بدنی، نماگر‌های لیپیدی، انرژی و درشت مغذی‌ها با لپتین سرمی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 شهر تهران
معصومه رفیعی، گیتی ستوده، محمدرضا اشراقیان، محمود جلالی، روناک نیک بزم، مرجان قانع بصیری، ندا نورشاهی، فریبا کوهدانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط دریافت ویتامین D با خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان ایرانی: یک مطالعه مورد- شاهدی
یاسمن جمشیدی نائینی، محمداسماعیل اکبری، مرتضی عبداللهی، مرجان عجمی، حسین داوودی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آیا افزایش مصرف میوه و سبزی‌ها بر شاخص‌های تخریب و ساخت مجدد استخوان در زنان یائسه مبتلا به استئوپنی تأثیر می‌گذارد؟
سمیرا ابراهیم اف *، پونه انگورانی، مریم مهرزادی، سیده وحیده پیشوایی، باقر لاریجانی، مسعود کیمیاگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر برخی پارامترهای تولید و زمان نگهداری بر ویژگی‌های جریان‌پذیری پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی
خشایار سرابندی، سیدهادی پیغمبردوست *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بسته‌بندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم
فریبا نقی پور، بهاره صحرائیان *، مریم سلیمانی، ناصر صداقت
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی و پیش بینی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون طی نگهداری در شرایط محیطی با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
روشنک رفیعی نظری *، مجید عرب عامری، لیلا نوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن نشاسته‌ مقاوم نوع دو بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و پخت ماکارونی پری‌بیوتیک حاصل
عزیز همایونی راد، امیر امینی *، عطا خداویردی وند کشتیبان، منصوره محمدی، ایاد بهادری منفرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد بیناب نمایی فروشکست القایی لیزری در شناسایی و تعیین غلظت عناصر موجود در شیر
مهسا قزلباش *، سید محمد رضا دربانی، سرور روستا، عبدا.. اسلامی مجد، محمود سلطان الکتاب، علی موسوی آذر
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 0 queries by