You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تأثیر توأم امواج فراصوت و قلیا در کاهش زمان خشک کردن انگور و تولید کشمش عبدالمجید مسکوکی
*، سیدعلی مرتضوی، آرش مسکوکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی پخشینه کم چربی و کم ترانس ابوالفضل الوند، خدیجه خوش طینت
*، پروین زندی، حامد صفافر، محمدتقی مظلومی، زهرا شریف زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظتهای کمتر از مهارکننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر آمنه نصر
*، روحا کسری کرمانشاهی، ایرج نحوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی بهرام رشیدخانی
*، آلیسا ولک
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعۀ اثر مهاری چای سیاه (Camellia sinensis ) بر رشد باکتری استرپتوکوکوس پیوژنز و مقایسۀ آن با چای سبز در محیط آزمایشگاه(in vitro) تیرنگ نیستانی، نیلوفر خلجی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
آگهیهای تلویزیونی کودکانمان را به مصرف چه خوراکیهایی تشویق میکنند؟ مریم امینی
*، مهدی محسنیان راد، مسعود کیمیاگر، نسرین امیدوار
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر رژیم های پُرپروتئین برغلظت پروتئینهای التهابی پلاسما در زنان چاق عصمت ناصری، سید علی کشاورز
*، محمود جلالی، مصطفی حسینی، احمدرضا درستی، مریم چمری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه اثرات روشهای خشک کردن به کمک خلاء، انجماد، خورشید، مایکروویو با روش سنتی بر ویژگیهای زعفران قائن محمدتقی مظلومی
*، اقدس تسلیمی، اسماعیل جمشیدی، محسن عاطفی، نسرین حاج سید جوادی، رزیتا کمیلی فنود، فریبا سیداحمدیان، حمیدرضا فلاحت پیشه، نیلوفر چوبدار، et al
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue