[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تأثیر توأم امواج فراصوت و قلیا در کاهش زمان خشک کردن انگور و تولید کشمش
عبدالمجید مسکوکی *، سیدعلی مرتضوی، آرش مسکوکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی پخشینه کم چربی و کم ترانس
ابوالفضل الوند، خدیجه خوش طینت *، پروین زندی، حامد صفافر، محمدتقی مظلومی، زهرا شریف زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر اسیدهای آلی و نایسین در غلظت‌های کمتر از مهارکننده بر رشد سویه باسیلوس سرئوس جدا شده از پنیر
آمنه نصر *، روحا کسری کرمانشاهی، ایرج نحوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط بین مصرف میوه و سبزی و خطر ابتلا به کارسینومای سلول کلیوی در زنان 40 تا 76 ساله سوئدی
بهرام رشیدخانی *، آلیسا ولک
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعۀ اثر مهاری چای سیاه (Camellia sinensis ) بر رشد باکتری استرپتوکوکوس پیوژنز و مقایسۀ آن با چای سبز در محیط آزمایشگاه(in vitro)
تیرنگ نیستانی، نیلوفر خلجی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آگهی‌های تلویزیونی کودکانمان را به مصرف چه خوراکی‌هایی تشویق می‌کنند؟
مریم امینی *، مهدی محسنیان راد، مسعود کیمیاگر، نسرین امیدوار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر رژیم های پُرپروتئین برغلظت پروتئین‌های التهابی پلاسما در زنان چاق
عصمت ناصری، سید علی کشاورز *، محمود جلالی، مصطفی حسینی، احمدرضا درستی، مریم چمری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثرات روش‌های خشک کردن به کمک خلاء، انجماد، خورشید، مایکروویو با روش سنتی بر ویژگی‌های زعفران قائن
محمدتقی مظلومی *، اقدس تسلیمی، اسماعیل جمشیدی، محسن عاطفی، نسرین حاج سید جوادی، رزیتا کمیلی فنود، فریبا سیداحمدیان، حمیدرضا فلاحت پیشه، نیلوفر چوبدار، et al
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by