[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر بخشی مصرف دوغ غنی شده با ویتامین D بر بهبود زیست نشانگرهای اندوتلیال در مبتلایان به دیابت نوع دوم: مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی شده
پونه دولو، سکینه شب بیدار، تیرنگ نیستانی *، ابوالقاسم جزایری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مصرف خوراکی پودر فلفل قرمز(Capsicum annuum) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر مقادیر سرمی کلسترول خون در موش کوچک آزمایشگاهی
سپیده بابایی گرمخانی، نامدار یوسف وند *، گیتی نسودی، کاظم حاتمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط وضعیت وزن مادران و میزان خودکارآمدی آنان در خصوص رفتارهای مرتبط با وزن کودک با درک ایشان از چاقی و اضافه وزن کودکان
صبا نرم چشم، نسرین امیدوار *، پریسا امیری، زهره امیری، ناصر کلانتری، کامبیز نعمتی، بیتا قنبری، زهرا فیضی، رضا سبحانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر تعاملی مکمل‌سازی تورین و پروتکل‌های تمرینی شدید بر پاسخ سایتوکاین‌های التهابی (IL-6 و TNF-α) در بازیکنان نخبه فوتبال
حسین شیروانی *، فاطمه رستم خانی، وحید سبحانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه مدل آمیخته متناهی چندمتغیره با روش‌های تحلیل عاملی و خوشه‌ای در شناسایی الگوهای غذایی
زهرا رزاقی، یداله محرابی *، فرید زایری، آرش رشیدی، بهارک آقاپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد فیلم‌های نانوکامپوزیت بر پایه پلی‌اتیلن با دانسیته پایین حاوی خاک رس آلی اصلاح شده با نانوفلزات در بسته‌بندی پنیر لیقوان
پریسا عبدالستاری، سیدهادی پیغمبردوست *، جواد حصاری، سیدجمال الدین پیغمبردوست، رضا رضایی مکرم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان‌سنجی فرمولاسیون سس مایونز فراسودمند با افزودن پودر دانه بزرک
مجید شیرمحمدی، صدیف آزادمرد دمیرچی *، سهیلا زرین قلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی خصوصیات رئولوژیکی بنیادی خمیر با استفاده از شبکه عصبی-الگوریتم ژنتیک
هاجر عباسی *، محمدامین محمدی فر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره و پودر پوست سبز گردو بر اکسیداسیون روغن آفتابگردان
نوشین نوشیروانی *، هادی فصیحی، علی مرادی پیام
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر جایگزینی روغن هسته انگور به جای چربی شیر بر خواص فیزیکو شیمیایی و حسی بستنی
پریسا حبیبی، فرامرز خداییان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فراوانی گونه‌های لیستریا در شیر خام و فراورده‌های لبنی سنتی در اصفهان
زهره عبدی مقدم، احسان شاملو *، امیر محمد مرتضویان، محسن عاطفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژِیک پنیر شیراز (سیراج)
نازدار نظرپور، مهرناز امینی فر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 0 queries by