You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر تمرین تناوبی همراه با مصرف بهارنارنج بر بیان ژنهای AMPK و PI3K در کبد موشهای صحرایی سالمند ماده سپیده رضوی، پروانه نظرعلی
*، رستم علی زاده، نجمه رضایی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مصرف پنیر لور بر برخی شاخصهای آمادگی جسمانی و مهارتی دختران والیبالیست: یک مطالعه مداخله ای-تجربی زهرا عراقی هشجین، زهره اسکندری
*، سید مسعود میرمعزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
آزمون مدل اطلاعات- انگیزش- مهارت رفتاری با توجه به نقش تعدیلگر هوش هیجانی در زنان با شاخص توده بدنی بالای 25 مریم تات، حسن رضایی جمالویی
*، مصطفی خانزاده، مجتبی انصاری شهیدی، مهدی طاهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه الگوی غذایی بیماران مبتلا به اختلالات طیف دوقطبی و افراد سالم: مطالعه مورد-شاهدی سیدرضا سیدطبایی، محمد حضوری، فاطمه حسن زاده، مصطفی واحدیان، پروین رحمتی نژاد
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین اجزاء پپتیدی پروتئین آبکافت شده دانه کدو علیرضا صادقی ماهونک
*، شیما کاوه
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر سبوس گندم (فرآیند نشده و هیدروترمال) و سطح جایگزینی بر خواص کمی و کیفی کشک زرد سمیه خاوری، محمد علی نجفی
*، محمد امین میری، محمود توکلی، طیبه حدادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تهیه روغن ساختار یافته سویا بر پایه وکس بره موم و امکان سنجی کاربرد آن به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک روغنی رقیه نصیرزاده دیزجی، لیلا روفه گری نژاد
*، مهناز طبیبی آذر، آیناز علیزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر استرس نمک و نور بر میزان رشد، محتوای بتاکاروتن و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ریزجلبک دونالیلا سالینا شهرزاد اوصیاء، مریم میزانی
*، عزیزاله زرگران
چکیده -
متن کامل (PDF)
جایگرینی چربی با صمغهای دانه مرو(Salvia Macrosiphon) و چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی با درصد چربی کاهش یافته الهام بیات، مریم مصلحی شاد
*، مسعود هماپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
توسعه روش استخراج مایع-مایع هموژن تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی بر پایه حلال اتکتیک عمیق به منظور استخراج برخی از آنتی بیوتیک ها از نمونه های تخم مرغ و اندازه گیری کمی آنها با روش HPLC مرتضی فتحی، حسین رستمی، محمد صمدی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری به استنادهای ده ساله به مقاله: کاربرد صنایع غذایی میسل بتا کازئین به عنوان نانو حامل برای افزایش حلالیت کورکومین سروش بهجتی حسینی، علی اکبر موسوی موحدی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue