[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 18، شماره 2 - ( تابستان 1402 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML تأثیر تمرین هوازی همراه با مصرف مکمل تریپتوفان بر دفاع آنتی‌اکسیدانی آنزیمی و پراکسیداسیون لیپیدی در بافت مغز رت‌های سالمند تغذیه‌شده با غذای پرچرب ص. 9-1
[English Abstract] الهه اکبری ، پروانه نظرعلی ، رستم علی زاده* ، ابوالفضل شکیبائی
چکیده (957 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (420 دریافت)  
XML بررسی ارتباط تعداد رخدادهای خوردن، تعداد وعده‌های غذایی و سهم انرژی دریافتی از آنها با سندروم متابولیک در کارکنان نوبت‌کار و ثابت‌کار شرکت پتروشیمی بندرماهشهر ص. 21-11
[English Abstract] فرناز کاظمی اسفه ، بهرام رشیدخانی ، مهشید نامداری، شاهده مصداقی بهاری ، آرزو رضازاده سرابی*
چکیده (633 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (238 دریافت)     |   جداول پیوست [PDF]  (28 دریافت)
XML تبیین دیدگاه‌های کاربران ایرانی شبکه اجتماعی اینستاگرام در مورد مصرف لبنیات ص. 38-23
[English Abstract] علیرضا اثباتی ، آرزو رضازاده سرابی ، نسرین امیدوار ، حسن عینی زیناب ، آرزو حقیقیان رودسری* ، روشنک روستایی
چکیده (616 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (250 دریافت)  
XML بررسی خواص ضد میکروبی، آنتی‌اکسیدانی و فیتوشیمیایی، عصاره بابونه، سیاه دانه، شاه‌تره و مورد بر روی باکتری های بیماری زای جدا شده از نمونه های کشت خون و ادرار ص. 49-39
[English Abstract] ابوذر لطفی وناشی ، فاطمه قمری* ، سمیه فرهمند ، آمنه جمشیدی
چکیده (868 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (313 دریافت)  
XML اثر پروبیوتیک‌های بومی ایران بر هیدرولیز گلیادین گندم با هدف کاهش علائم بیماری سلیاک ص. 59-51
[English Abstract] فاطمه زنده بودی ، میترا مولایی پروری ، امیر محمد مرتضویان* ، سارا سهراب وندی
چکیده (596 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (278 دریافت)  
XML بررسی خواص آنتی اکسیدانی و اثر عصاره‌ های آبی، الکلی و هیدروالکلی گیاه بن سرخ (Allium jesdianum) بر غیرفعال کردن پروتواسکولکس های اکینوکوکوس گرانولوزوس در شرایط آزمایشگاهی ص. 73-61
[English Abstract] میلاد قربانی پور ، زینب صادقی دهکردی* ، علیرضا سازمند ، امیر دارایی گرمه خانی ، عباسعلی ساری
چکیده (705 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (332 دریافت)  
XML تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق ص. 88-75
[English Abstract] فاطمه مطوری ، محمدامین مهرنیا* ، حسین جوینده ، محمد حجتی
چکیده (572 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (180 دریافت)  
XML بررسی فراوانی و الگوی مقاومت دارویی اشرشیاکلی شیگاتوکسیژنیک در نمونه‌های سبزیجات شهر تهران ص. 96-89
[English Abstract] فاطمه احمدی ، آتنا صادقی ، سعید بشارتی ، پروانه صفاریان ، الهه تاج الدین ، پرویز اولیا ، رضا محمد صالحی ، نوید سعیدی ، فرشته فانی ، غلامرضا پولاد فر ، محمد رهبر ، پریسا اسلامی ، مسعود آل بویه*
چکیده (555 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (222 دریافت)  
XML اثر ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی نانوامولسیون اسانس گل پر بر خصوصیات کیفی و ماندگاری ناگت میگو ص. 110-97
[English Abstract] مریم حمزه ای ، لاله رومیانی*
چکیده (921 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (466 دریافت)  
XML تأثیر جلبک‌های سارگاسوم ایلیسیفولیوم، اولوا لاکتوکا و گراسیلاریا کورتیکا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه‌های فرآوری‌شده ص. 120-111
[English Abstract] سمیه رنجبرشمسی ، انوشه شریفان* ، مژگان امتیازجو ، مریم مصلحی شاد
چکیده (483 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (237 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4652