[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) ::
جلد 7 شماره 5 صفحات 242-238 برگشت به فهرست نسخه ها
مطالعه فراواتی استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت درپنیرهای محلی آذربایجان غربی به روش کشت و PCR
منصور خاکپور* ، محمد سعید عزتی ، کاوان محمودی ، مرجان خلجی پیربلوطی ، رامین خاکسار
چکیده:   (6927 مشاهده)
سابقه و هدف: جنس استافیلوکوکوس یکی از باکتری‌های حائز اهمیت در بهداشت مواد غذایی و بیماری‌های انسانی و دامی است. شیر ماده‌ای اولیه مناسب جهت رشد استافیلوکوکوس اورئوس بوده و فراورده‌های شیری منبع شناخته شده‌ای برای مسمومیت‌های استافیلوکوکی می‌باشد. مواد و روش‌ها: این مطالعه جهت تعیین میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای محلی آذربایجان غربی با روش کشت انجام شده است. مجموعاً 85 نمونه پنیر به‌صورت تصادفی جمع آوری و مورد آزمایش قرار گرفتند. در ادامه با استفاده از تکنیک پی سی آر تایید تشخیص صورت گرفت. یافته‌ها: بر اساس نتایج این مطالعه 6 مورد (05/7%) از نمونه‌ها آلوده به استافیلوکوکوس اورئوس 12مورد (11/14%) آلوده به استافیلوکوکوس اینترمدیوس بودند و بر اساس نتایج به‌دست آمده در این مطالعه 17/21% از نمونه‌ها استافیلوکوکوس‌های کواگولاز مثبت، و 23/48% درصد از نمونه‌ها به استافیلوکوکوس‌های کواگولاز منفی آلوده بودند. نتیجه‌گیری: این امر توجه و رعایت شرایط بهداشتی را در حین تولید و ضرورت استفاده از شیر پاستوریزه را در تهیه پنیر نشان می‌دهد. کلمات کلیدی: استافیلوکوکوس اورئوس، پنیرمحلی، کشت، PCR
واژه‌های کلیدی: استافیلوکوکوس اورئوس، پنیرمحلی، کشت، PCR
متن کامل [PDF 174 kb]   (4282 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: صنايع غذايي
دریافت: 1391/12/8 | پذیرش: 1392/8/28 | انتشار: 1392/8/28
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Khakpoor M, Ezzati M, Mahmoodi K, Khalaji Pirbaluti M, Khaksar R. Prevalence of Coagulase-positive Staphylococcus aureus in local Cheese in West Azerbaijan with culture and PCR method. Iranian J Nutr Sci Food Technol 2013; 7 (5) :238-242
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1009-fa.html

خاکپور منصور، عزتی محمد سعید، محمودی کاوان، خلجی پیربلوطی مرجان، خاکسار رامین. مطالعه فراواتی استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت درپنیرهای محلی آذربایجان غربی به روش کشت و PCR. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1391; 7 (5) :238-242

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-1009-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 37 queries by YEKTAWEB 4645