You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی امکان تولید پنیر سفید ایرانی کمچربی و بهینهسازی ویژگیهای آن با استفاده از صمغ عربی و گوار حنان لشگری، اصغر خسروشاهی اصل
*، حجتا... گلکاری، رقیه اشرفی یورقانلو، مریم ظهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با خطر سرطان سلولهای سنگفرشی مری در استان کردستان بهرام رشیدخانی
*، بهاره حاجی زاده ارمکی، آناهیتا هوشیار راد، سید مجید معاشری
چکیده -
متن کامل (PDF)
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیبزمینی راجا آزاده محققی ثمرین
*، هاشم پورآذرنگ، هاشم اخلاقی، امیرحسین الهامی راد، نیما همت یار
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات مکمل L- کارنیتین بر غلظت سرم آمیلوئید A و فاکتورهای التهاب عروقی در بیماران همودیالیزی فریبا هاکش زاده، هادی طبیبی
*، مهدی هدایتی، طاهره ملکوتیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی، جداسازی و تشخیص سالمونلا تیفیموریوم در شیر با روشهای متداول کشت و PCR حسین رستگار
*، محمد حسین قهرمانی، شیما حلاج نیشابوری، مریم جلالی، صغری انجرانی، رویا خسروخاور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر روغنهای خوراکی بر کولیت ناشی از سیتروباکتر رودنتیوم آزیتا حکمت دوست، عباس میرشفیعی، ابوالقاسم جزایری
*، محمدرضا اشراقیان، محمدمهدی فیض آبادی، رضا صداقت، کوان جکوبسون
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر جایگزینهای قند روی برخی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری حنانه فرزان مهر، سلیمان عباسی
*، محمدعلی سحری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر- منوگلیسرید و اثر پوششدهی آن بر افت رطوبت و ویژگیهای حسی گوشت تازه گوسفند سبا بلقیسی، محمدحسین عزیزی
*، گیتی ظهوریان، زهرا هادیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue