[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 3، شماره 3 - ( 9-1387 )
برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی امکان تولید پنیر سفید ایرانی کمچربی و بهینهسازی ویژگیهای آن با استفاده از صمغ عربی و گوار
ص. 10-1
حنان لشگری
،
اصغر خسروشاهی اصل
*
،
حجتا. . گلکاری
،
رقیه اشرفی یورقانلو
،
مریم ظهری
چکیده
(23854 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6791 دریافت)
الگوهای غذایی غالب و ارتباط آن با خطر سرطان سلولهای سنگفرشی مری در استان کردستان
ص. 21-11
بهرام رشیدخانی
*
،
بهاره حاجی زاده ارمکی
،
آناهیتا هوشیار راد
،
سید مجید معاشری
چکیده
(22447 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3725 دریافت)
فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیبزمینی راجا
ص. 32-23
آزاده محققی ثمرین
*
،
هاشم پورآذرنگ
،
هاشم اخلاقی
،
امیرحسین الهامی راد
،
نیما همت یار
چکیده
(31080 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4392 دریافت)
اثرات مکمل L- کارنیتین بر غلظت سرم آمیلوئید A و فاکتورهای التهاب عروقی در بیماران همودیالیزی
ص. 43-33
فریبا هاکش زاده
،
هادی طبیبی
*
،
مهدی هدایتی
،
طاهره ملکوتیان
چکیده
(14267 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2624 دریافت)
ارزیابی، جداسازی و تشخیص سالمونلا تیفیموریوم در شیر با روشهای متداول کشت و PCR
ص. 52-45
حسین رستگار
*
،
محمد حسین قهرمانی
،
شیما حلاج نیشابوری
،
مریم جلالی
،
صغری انجرانی
،
رویا خسروخاور
چکیده
(19230 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8656 دریافت)
تأثیر روغنهای خوراکی بر کولیت ناشی از سیتروباکتر رودنتیوم
ص. 63-53
آزیتا حکمت دوست
،
عباس میرشفیعی
،
ابوالقاسم جزایری
*
،
محمدرضا اشراقیان
،
محمدمهدی فیض آبادی
،
رضا صداقت
،
کوان جکوبسون
چکیده
(15573 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4314 دریافت)
ارزیابی تاثیر جایگزینهای قند روی برخی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری
ص. 82-65
حنانه فرزان مهر
،
سلیمان عباسی
*
،
محمدعلی سحری
چکیده
(19960 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5210 دریافت)
ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر- منوگلیسرید و اثر پوششدهی آن بر افت رطوبت و ویژگیهای حسی گوشت تازه گوسفند
ص. 93-83
سبا بلقیسی
،
محمدحسین عزیزی
*
،
گیتی ظهوریان
،
زهرا هادیان
چکیده
(21468 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6656 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.08 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4710