[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 11، شماره 3 - ( پاییز 1395 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML ارتباط بین بار اسیدی رژیم غذایی و خطر بیماری‌های قلبی عروقی در بین بیماران نفروپاتی دیابتی ص. 10-1
[English Abstract] مائده مرادی ، فهیمه حقیقت دوست ، لیلا آزادبخت*
چکیده (6005 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2179 دریافت)  
XML اثر عصاره هیدرو الکلی زعفران (Crocus sativus L.) در درمان افسردگی – اضطراب خفیف تا متوسط توأم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: یک کارآزمایی بالینی تصادفی شده سه سوکور ص. 20-11
[English Abstract] علیرضا میلاجردی ، شاهین آخوندزاده ، شیما جزایری ، الهام شیرزادی ، نجمه هاشم زاده ، ژاله درخشان ، ابوالقاسم جزایری* ، محمود محمودی
چکیده (6828 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2975 دریافت)  
XML اثر هشت هفته‌ای مصرف ویتامین C و تمرین هوازی منظم بر سطوح سرمی فاکتور نروتروفیک مشتق از مغز و فاکتور رشد شبه انسولینی-1 در دختران چاق ص. 30-21
[English Abstract] معصومه حبیبیان* ، هاجر خسروی ، پروین فرزانگی
چکیده (7059 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2705 دریافت)  
XML آیا بین پلی‌مورفیسم‌های ژن گیرنده ویتامین D با ابتلا به سندرم متابولیک و دیابت نوع دو ارتباطی وجود دارد؟ نتایج یک مطالعه مورد-شاهدی ص. 42-31
[English Abstract] مینا حاجی محمدی ، سکینه شب بیدار ، تیرنگ نیستانی* ، ابوالقاسم جزایری ، محمد رضا اشراقیان
چکیده (4946 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1926 دریافت)  
XML بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی با شاخص سازگاری نوجوانان دبیرستانی شهرستان بابلسر در سال 1394: مطالعه‌ی مورد-شاهد ص. 52-43
[English Abstract] امیرحسین رمضانی احمدی ، ابوعلی ودادهیر ، رامین حشمت ، حامد پورآرام*
چکیده (5159 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1448 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی ویژگی‌های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیک سویه‌های مختلف پروبیوتیک در نوشیدنی مالت طی دوره نگهداری یخچالی ص. 62-53
[English Abstract] رضا محمدی ، مریم ذبیح زاده ، زهره دلشادیان ، زهرا سرلک ، سید امیرمحمد مرتضویان* ، محمدیار حسینی
چکیده (6064 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3523 دریافت)  
XML اثرات جایگزینی قندهای گلوکز و ساکارز با قندهای سوربیتول و فروکتوز در آبگیری اسمزی انگور شاهرودی پوشش داده شده ص. 74-63
[English Abstract] پریسا قلی زاده ، بابک قنبرزاده*
چکیده (6907 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3927 دریافت)  
XML مقایسه تأثیر نانوپرکننده‌های آلی و معدنی بر خواص مکانیکی و ممانعتی فیلم نانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آب‌پنیر ص. 83-75
[English Abstract] زینب غضنفرزاده ، فریماه سیف ، مهدی کدیور*
چکیده (5514 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2019 دریافت)  
XML بررسی اثر پوشش‌های بسته‌بندی نانو نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) ص. 92-85
[English Abstract] حمید راشدی* ، افسانه پرتوی ، رضا فتاح ، محمدعلی خلیل زاده کلاگر ، محمد خیابانی
چکیده (5327 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4054 دریافت)  
XML بررسی اثر ریز‌پوشانی چند لایه‌ای به روش ژلاتیناسیون خارجی بر بقاء باکتری پروبیوتیک طی پاستوریزاسیون آب پرتقال ص. 102-93
[English Abstract] محمد دولت آبادی ، محسن مختاریان* ، سیّد علی مرتضوی ، امیر حسین الهامی راد
چکیده (6174 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4514 دریافت)  
XML تولید و بررسی ویژگی‌های فیلم پلی‌اتیلنی با دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح‌ شده با نانوذرات مس ص. 114-103
[English Abstract] سیدهادی پیغمبردوست* ، سهیلا صمدپور هنداوری ، سیدجمال الدین پیغمبردوست
چکیده (5902 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3126 دریافت)  
XML تأثیر آرد دانه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus) به عنوان جایگزین پروتئین سویا و آرد سوخاری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر معمولی ص. 122-115
[English Abstract] احمد سبزی بلخکانلو ، لیلا میرمقتدایی ، هدایت حسینی ، مرضیه حسینی ، روح الله فردوسی ، سعیده شجاعی علی ابادی*
چکیده (7068 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3324 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4660