[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 14، شماره 3 - ( پاییز 1398 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML بررسی اثر مکمل‌یاری با سیترولین بر شاخص‌های کبد چرب غیر الکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترل‌دار ص. 9-1
[English Abstract] زهرا دارابی ، مینا درند ، زهرا یاری ، شهرام آگاه ، آزیتا حکمت دوست*
چکیده (5258 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1304 دریافت)  
XML تأثیر مکمل‌یاری کوآنزیم Q10 بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و شاخص پراکسیداسیون لیپیدی در زنان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس ص. 20-11
[English Abstract] صبا ابراهیمی لوشاب* ، امیر حسین حقیقی ، کریم نیکخواه ، هاجر حمیدی
چکیده (3797 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1709 دریافت)  
XML شیوع ناامنی غذایی در زنان باردار شهر خرم‌آباد و ارتباط آن با سلامت عمومی و برخی عوامل مرتبط با آن ص. 30-21
[English Abstract] حدیث فتحی بیرانوند* ، شهریار اقتصادی ، عسل عطایی جعفری ، آریو موحدی
چکیده (4335 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1798 دریافت)  
XML تأثیر تمرین مقاومتی و مکمل سازی- هیدروکسی بتا- متیل بوتیرات بر پاسخ پروتئین واکنشگر C با حساسیت بالا و نیمرخ لیپیدی به یک جلسه فعالیت بدنی شدید در موش‌های نر بالغ ص. 40-31
[English Abstract] فریبا آقایی ، سعیده شادمهری* ، علی اصغر سلیمانی
چکیده (3803 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1242 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتی‌اکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین ص. 50-41
[English Abstract] کوثر ذاکری ، محمد قربانی* ، علیرضا صادقی ماهونک ، علی مویدی ، یحیی مقصودلو
چکیده (3132 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1483 دریافت)  
XML تأثیر پوشش کیتوزان و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی خیار (رقم رویال) و مدلسازی ماندگاری آن ص. 62-51
[English Abstract] گیسو ملکی ، ناصر صداقت* ، مهدی فرهودی ، محبت محبی
چکیده (3639 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1566 دریافت)  
XML ارزیابی اثرات نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله کپور نقره‌ای ص. 74-63
[English Abstract] نسیم خدری ، لاله رومیانی*
چکیده (4465 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2454 دریافت)  
XML بهینه سازی سس مایونز با استفاده از شیرکنجاله فندق به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ زانتان- گوار به روش سطح پاسخ ص. 86-75
[English Abstract] المیرا محمدعلیزاده سامانی ، محمد گلی*
چکیده (3963 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1366 دریافت)  
XML بررسی افزایش پایداری اکسیداتیو روغن پسته با استفاده از امولسیفایر منوگلیسیرید و روغن کاروتینو در دمای 60 درجه سانتی‌گراد ص. 96-87
[English Abstract] احمد شاکر اردکانی* ، محمد ابوطالبی
چکیده (3267 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1364 دریافت)  
XML پایش عوامل خطر در فرآورده های سرخ شده صنعتی و صنفی کشور ص. 108-97
[English Abstract] خدیجه خوش طینت* ، زهرا بیگ محمدی ، رزیتا کمیلی فنود ، عبدالصمد عابدی ، مزدا کاظم‌زاده ، حدیثه زند رجبی ، غزاله بهرامیان ، مهدیه صالحی ، وحیده شایگان ، وحید مفید
چکیده (3704 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1127 دریافت)  
XML تأثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی آرد ذرت در طی انبارمانی ص. 116-109
[English Abstract] سحر اصغری پور ، محمد نوشاد ، بهزاد ناصحی* ، حسین جوینده ، شهرام بیرقی طوسی
چکیده (3499 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1447 دریافت)  
XML تأثیر اشعه گاما بر اکسیداسیون چربی، نیتروژن فرّار تام، رنگ و مقدار باقیمانده نیتریت در فرآورده‌های گوشتی با درصد گوشت متفاوت ص. 127-117
[English Abstract] عبدالصمد عابدی ، روح الله فردوسی ، راحله سادات فاضلی ‎فرد ، مریم ذبیح‎ زاده ، سهیل اسکندری* ، غلامرضا شاه حسینی
چکیده (3189 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1042 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4710