[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 15، شماره 4 - ( زمستان 1399 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML اثربخشی تمرین هوازی و کورکومین بر مؤلفه‌های سلامت روان و نمایه توده بدنی در زنان میانسال دارای اضافه وزن ص. 10-1
[English Abstract] سپیده دولتی* ، عالمه حریری فر
چکیده (2488 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (990 دریافت)  
XML اثر تمرین مقاومتی همراه با مصرف عصاره آبی سیر (Allium sativum L.) بر بیان نسبی CTRP3، سطوح IL-6 در بافت چربی و مقاومت به انسولین موش‌های صحرایی دیابتی با استرپتوزوتوسین ص. 19-11
[English Abstract] الناز صادقپور فیروز آباد ، احمد عبدی* ، آسیه عباسی دلویی
چکیده (2096 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (799 دریافت)  
XML تعیین قدرت پیشگویی‌کنندگی شاخص حجم شکمی در مقایسه با سایر شاخص‌های آنتروپومتریک و ارتباط آن با فاکتورهای خطر بیماری‌های قلبی و عروقی ص. 30-21
[English Abstract] گل ناز ارجمند ، فرزاد شیدفر* ، مجتبی عباس زاده ، مرضیه مولوی نجومی ، عبداله امیرفرهنگی
چکیده (1839 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (865 دریافت)  
XML درشت مغذی و ریزمغذی‌های دریافتی مادر در دوران بارداری و رابطه آن با امتیاز نمایه توده بدنی برای سن نوزاد در بدو تولد: یک مطالعه کوهورت در شهر تهران ص. 39-31
[English Abstract] طاهره کریمی ، حسن عینی زیناب ، زینب مسلمی ، آرزو رضازاده* ، کتایون پورولی
چکیده (2494 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (865 دریافت)  
XML تعیین رابطه بین سازه‌های الگوی فرا نظریه‌ای با دریافت چربی غذایی در زنان میانسال مبتلا به چاقی یا اضافه وزن ص. 50-41
[English Abstract] مائده گردعلی ، مرجان باژن*
چکیده (2374 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (675 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی تأثیر تخمیر لاکتیکی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فعالیت آنزیمی لیپاز و لیپوکسیژناز جنین گندم ص. 60-51
[English Abstract] احسان دیوان خسروشاهی ، هادی رضوی* ، حسین کیانی ، علی آقاخانی
چکیده (2343 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (726 دریافت)  
XML بررسی اثر پودر خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر ویژگی‌های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی خیارشور طی مدت زمان نگهداری ص. 70-61
[English Abstract] فاطمه نصری ، حسن برزگر* ، بهروز علیزاده ، حسین جوینده
چکیده (2397 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1268 دریافت)  
XML تأثیر جایگزینی شورتنینگ با اتیل سلولز تقویت شده با آدیپیک اسید بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی کیک روغنی ص. 80-71
[English Abstract] لیلا عدیلی ، لیلا روفه گری نژاد* ، مهناز طبیبی آذر ، حامد همیشه کار ، آیناز علیزاده
چکیده (2177 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (886 دریافت)  
XML تأثیر پوشش‌دهی با محلول زئین و کیتوزان حاوی اسانس روغنی گیاه بادیان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خرمای رقم مضافتی ص. 91-81
[English Abstract] بهجت تاج الدین* ، فرشته سلاجقه ، نجمه سلیمانی
چکیده (2141 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (713 دریافت)  
XML بررسی اثر اسانس کندر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی فیلم خوراکی ژلاتین ص. 102-93
[English Abstract] مریم فلاح ، میلاد روحی ، احسان صادقی ، زهرا سرلک ، رضا محمدی*
چکیده (2694 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (908 دریافت)  
XML افزایش مدت ماندگاری میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis)با استفاده از عصاره هیدروالکلی جلبک قهوه‌ای (Sargassum angustifolium) در دمای 4 درجه سانتی گراد ص. 113-103
[English Abstract] هدیه غزلاوی ، لاله رومیانی*
چکیده (1766 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (728 دریافت)  
XML بهینه سازی راندمان تولید پودر آب پنیر با استفاده از خشک کن پاششی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن ص. 122-115
[English Abstract] بهروز علیزاده بهبهانی* ، حسین جوینده ، فرشته فلاح ، علیرضا وسیعی
چکیده (2801 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1481 دریافت)  

 پروتکل
XML جنبه‌های نظری و اجرایی مطالعه ملی کوهورت معلمان ایران: گزارش روش شناسی ص. 130-123
[English Abstract] مرتضی عبداللهی* ، ناصر کلانتری ، زهرا عبداللهی ، فاطمه گودرزی ، مینا اسماعیلی ، آناهیتا هوشیار راد
چکیده (1771 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (696 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 64 queries by YEKTAWEB 4660