[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 10، شماره 1 - ( بهار 1394 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML بررسی اثرات پیری سلول در ایجاد مقاومت به انسولین در موش های صحرایی ویستار چاق شده توسط رژیم غذایی ص. 1-8
[English Abstract] ماکان چراغ پور، رقیه شهبازی، رضا همایونفر، حسین ایمانی، حمید زند
چکیده (5189 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1701 دریافت)  
XML بررسی ارتباط اختلال افسردگی اساسی در زنان با ناامنی غذایی خانوار ص. 9-20
[English Abstract] زهرا میرزاده اهری، فاطمه محمدی نصرآبادی ، حسن عینی زیناب، مریم خسروی، ندا موسوی، محدثه آقاسی
چکیده (4781 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1791 دریافت)  
XML ارتباط بین اندازه‌های تن‌سنجی، فعالیت بدنی، نماگر‌های لیپیدی، انرژی و درشت مغذی‌ها با لپتین سرمی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 شهر تهران ص. 21-30
[English Abstract] معصومه رفیعی، گیتی ستوده، محمدرضا اشراقیان، محمود جلالی، روناک نیک بزم، مرجان قانع بصیری، ندا نورشاهی، فریبا کوهدانی
چکیده (4169 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1077 دریافت)  
XML ارتباط دریافت ویتامین D با خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان ایرانی: یک مطالعه مورد- شاهدی ص. 31-40
[English Abstract] یاسمن جمشیدی نائینی، محمداسماعیل اکبری، مرتضی عبداللهی، مرجان عجمی، حسین داوودی
چکیده (5194 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2141 دریافت)  
XML آیا افزایش مصرف میوه و سبزی‌ها بر شاخص‌های تخریب و ساخت مجدد استخوان در زنان یائسه مبتلا به استئوپنی تأثیر می‌گذارد؟ ص. 41-50
[English Abstract] سمیرا ابراهیم اف ، پونه انگورانی، مریم مهرزادی، سیده وحیده پیشوایی، باقر لاریجانی، مسعود کیمیاگر
چکیده (3934 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1148 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML تأثیر برخی پارامترهای تولید و زمان نگهداری بر ویژگی‌های جریان‌پذیری پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی ص. 51-60
[English Abstract] خشایار سرابندی، سیدهادی پیغمبردوست
چکیده (4309 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1750 دریافت)  
XML بررسی تأثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بسته‌بندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم ص. 61-70
[English Abstract] فریبا نقی پور، بهاره صحرائیان ، مریم سلیمانی، ناصر صداقت
چکیده (5366 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2395 دریافت)  
XML مدل‌سازی و پیش بینی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون طی نگهداری در شرایط محیطی با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی ص. 71-80
[English Abstract] روشنک رفیعی نظری ، مجید عرب عامری، لیلا نوری
چکیده (4861 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1947 دریافت)  
XML بررسی اثر افزودن نشاسته‌ مقاوم نوع دو بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و پخت ماکارونی پری‌بیوتیک حاصل ص. 81-88
[English Abstract] عزیز همایونی راد، امیر امینی ، عطا خداویردی وند کشتیبان، منصوره محمدی، ایاد بهادری منفرد
چکیده (4772 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1423 دریافت)  
XML کاربرد بیناب نمایی فروشکست القایی لیزری در شناسایی و تعیین غلظت عناصر موجود در شیر ص. 89-96
[English Abstract] مهسا قزلباش ، سید محمد رضا دربانی، سرور روستا، عبدا. . اسلامی مجد، محمود سلطان الکتاب، علی موسوی آذر
چکیده (4791 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2142 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 57 queries by YEKTAWEB 3844