[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML اثر عصاره هیدرو الکلی میوه تمشک (RubusAnatolicus(focke)foke ex hausskn) بر گلوکز خون، پروفایل لیپیدی و شاخص‌های استرس اکسیداتیو در موش‌های صحرایی دیابتی با استرپتوزوتوسین
عرفان مقسمی، سید مهدی جعفری، ماریه سقائیان جزی، سید مهران حسینی، محبوبه تاج الدینی، محمدعلی ضیغمی، آزادرضا منصوریان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تمرین هوازی همراه با مصرف زنجبیل بر سطوح پلاسمایی آدیپوکاین گلیپیکان-4 و هپاتوکاین فتوئین-A موش‌های صحرایی مبتلا به کبد چرب غیر الکلی
بهار زندی، بهرام عابدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر مکمل گلوتامین در مقایسه با ایزو وی بر علائم بالینی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر
سمیرا راستگو، ناصر ابراهیمی دریانی، آزیتا حکمت دوست *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط میان سبک‌های خورانش مادران با چاقی، اضافه وزن و خطر اضافه وزن در میان کودکان 6-2 سال
مریم محمدپور، احمد رضا درستی مطلق، آریو موحدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصرف ارده بر کیفیت خواب بیماران مبتلا به سرطان پستان تحت پرتودرمانی-کارآزمایی تصادفی کنترل شده – مطالعه پایلوت
زینب البوغبیش، زهرا نظری، زهرا شیخی مبارکه، افشین رخشا، محمد هوشیاری، احسان حجازی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جایگزینی روغن پالم با اولئوژل موم زنبورعسل بر ویژگی‌های مارگارین با اسید چرب اشباع پایین
خدیجه عبدالملکی، لیلا علیزاده، ژیان شیخی، کوشان نایب زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پیش تیمار فراصوت بر خصوصیات کیفی و بیوفیزیکی انگور خشک شده با خشک کن های هوای داغ و انجمادی
زهرا اسلامی، نارملا آصفی *، سیاوش کامیار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تغییرات سطوح جیوه، سرب، کادمیوم و آرسنیک شیر خام، در فرایند تولید شیر خشک
مجتبی بنیادیان *، حسن فلاحی، مریم عباس والی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر استفاده از پوشش آرد بادام‌زمینی فاقد چربی بر میزان جذب روغن، خواص فیزیکی و ویژگی‌های حسی چیپس سیب‌زمینی
زهرا رستمی *، مجتبی حقیقت، خدیجه خوش اخلاق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید، خالص‌سازی و تعیین ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی اگزوپلی ساکارید حاصل از سویه لاکتوباسیلوس پنتوسوس
یگانه سرحدی، محمود توکلی *، محمدعلی نجفی، صدیقه سلیمانی فرد، سمیه نیک نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر شستشو و پوشش نانوکامپوزیت فعال کربوکسی‌متیل سلولز حاوی نانو رس و عصاره مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر کیفیت داخلی و پوسته تخم‌مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد (0C 1-4)
مونا احسان، داریوش خادمی شورمستی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ویتامین دی (D) در مقابله با بیماری کووید-19
مونا نورآذران، رضا یوسفی، علی اکبر موسوی موحدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by