[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 18، شماره 3 - ( پاییز 1402 )
برگشت به فهرست نسخه ها
اثر پیشگیرانه تمرین هوازی اجباری، داوطلبانه و مکمل نانوکورکومین بر فیبروز آئورت ناشی از القای مزمن آدریامایسین در موشهای صحرایی سالمند
ص. 10-1
فاطمه شریفی
،
ولی الله دبیدی روشن
*
چکیده
(1687 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(656 دریافت)
خطر بروز اعتیاد به غذا و مؤلفه های وابستگی به مصرف مواد غذایی در بیماران بزرگسال مبتلا به پرفشاری خون در جنوب غرب خوزستان
ص. 21-11
سحر گلابی
،
فاطمه مقصودی
،
محسن الهی نیا
،
مهشید نقاش پور
*
چکیده
(1586 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(553 دریافت)
تأثیر زعفران بر وضعیت اکسیداتیو غذاهای سرخ شده غنی از کربوهیدرات (تهدیگ)
ص. 30-23
فرجام گودرزی
*
،
شنو کریمی
،
سید مصطفی نچواک
،
شیما مرادی
،
فاطمه حیدرپور
چکیده
(1575 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(414 دریافت)
بررسی تغییرات سیرتوئین 1 پس از یک دوره تمرین دویدن تناوبی شدید همراه با مصرف ویتامین D در زنان دارای کمبود ویتامینD
ص. 38-31
معصومه جعفری دولت آبادی
،
معصومه حبیبیان
*
چکیده
(1160 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(352 دریافت)
تعیین و مقایسه انرژی و موادمغذی سبد غذایی معمول خانوار به تفکیک اقلیمها در سالهای 1395 تا 1398، با استفاده از دادههای هزینه و درآمد خانوار
ص. 49-39
فاطمه آقاعلیخانی
،
حسن عینی زیناب
،
سید رضا سبحانی
،
آرزو رضازاده
*
چکیده
(1355 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(445 دریافت)
استفاده از فاژ در فیلمهای ژلاتین-پلولان علیه باکتری بیماریزای سالمونلا
ص. 59-51
اسما انتظاری
،
ناصر صداقت
*
،
گلشن شاکری
چکیده
(1193 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(493 دریافت)
بررسی برخی ویژگیهای تغذیهای، آنتی اکسیدانی و حسی پیازچه سبز تیمار شده توسط پلاسمای سرد
ص. 70-61
پریسا کاظم زاده
،
مریم محمودزاده
*
،
سیروس خرم
چکیده
(1010 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(341 دریافت)
غربالگری تولید اسیدهای چرب به وسیله بیفیدوباکترلاکتیس در بسترکنجاله سویا
ص. 79-71
سمین رفیع آذری
،
محمد حجت الاسلامی
،
زینب السادات ابراهیم زاده موسوی
*
،
حسین کیانی
،
سید محمد علی جلالی
چکیده
(1292 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(416 دریافت)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضد قارچی فیلمهای خوراکی ایزوله پروتئین سویا تانن اُکالیپتوس
ص. 91-81
مجید عرب عامری
،
یحیی مقصودلو
*
،
مهران اعلمی
،
نبی شریعتی فر
،
مجتبی رئیسی
چکیده
(1162 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(413 دریافت)
بهینه یابی فرآیند پروتئین هیدرولیزشده از ضایعات میگو Metapenaeus affinis
ص. 104-93
محمود توحیدی نسب
،
لاله رومیانی
*
چکیده
(1141 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(376 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.05 seconds with 55 queries by YEKTAWEB 4714