[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی رابطه پارامترهای تن سنجی و ترکیب بدن با بیان ژن فاکتور رشد فیبروبلاست-21 در سلول‌های تک هسته ای خون محیطی در بزرگسالان جوان سالم
منیر سادات میرحسینی، غزاله اسلامیان *، آرمان قربانی*، حمید زند، صفورا واشقانی فراهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط بین تنوع رژیم غذایی با سارکوپنی ناشی از بیماری مزمن کلیوی: مطالعه مورد – شاهدی
الهام طریقی، احمدرضا درستی مطلق *، ابوالقاسم جزایری، مهدی صفویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شیوع بالا و هشداردهندۀ اشکال گوناگون سوءتغذیه در کودکان 60-24 ماهۀ استان سیستان و بلوچستان: نیاز به اقدامات فوری، فردا دیر است!: برنامۀ ملّی مراقبت غذا و تغذیه
بهاره نیکویه، حمید راسخی، سمیرا ربیعی، دل آرام قدسی، مریم امینی، زهرا یاری، سمیرا ابراهیم اف، زهرا عبداللهی، مینا مینایی، محمداسماعیل مطلق، تیرنگ نیستانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ریزپوشانی عصاره زعفران در نانوحامل های لیپوزومی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن‌ها
پریسا کرمانی، سید مهدی جعفری *، زهرا رفیعی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین نمایه شیمیایی و مشخصات عملکردی پست بیوتیک های مشتق شده از لاکتوباسیلوس کازئی ATCC 39392 و ارزیابی فعالیت ضد میکروبی آن علیه استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی
سمانه مرادی، مریم مصلحی شاد، هدایت حسینی، امیرمحمد مرتضویان، سعیده شجاعی علی آبادی *، امین عباسی*
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر ضدمیکروبی پوشش کربوکسی متیل سلولز به همراه عصاره برگ‌بو و تأثیر آنها بر افزایش زمان ماندگاری گوشت ‌مرغ
بهرنگ حافظی، سیده ام البنین قاسمیان *، احسان قریب ممبنی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اصالت، خواص تغذیه ای و ویژگی‌های شیمیایی انواع نوشیدنی‌های مالت
مریم جلیلی، زهرا علایی روزبهانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رویکردهای مبتنی بر هوش مصنوعی در ارزیابی الگوهای غذایی: یک مرور نظام مند
هانیه مالمیر، سمیه حسین پور *، پروین میرمیران
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by