You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر همزمانی دوازده هفته تمرین تناوبی با شدت بالا (HIIT) و مکمل دهی الکارنیتین بر بیان ژن 155-mir، C/EBPβ و PGC-1α در بافت چربی سفید رتهای نر چاق وحید ساری صراف
*، مصطفی خانی، مهدی ساقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط مصرف غذاهای فوق فراوری شده و خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: یک مطالعه مقطعی علیرضا علیخانی، آرین سراج، محمدمهدی کاکوئی نژاد، حسین پوستچی، زهرا یاری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتقاء پایبندی به رژیم غذایی در بیماران مبتلا به HIV/AIDS: کاربرد الگوی اطلاعات-انگیزش- مهارتهای رفتاری مهدی میرزایی علویجه، بهروز حمزه، فیضاله منصوری، فاطمه رحیمی، محمد فتاحی، سحر پارسافر، مهشاد طاهرپور، فرزاد جلیلیان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر مصرف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس جی جی و انجام تمرینات تناوبی شدید بر بیان ژن آپلین و گیرنده APJ بافت قلبی موشهای صحرایی نر مبتلا به کبد چرب سعید شاه محمدی
*، فرشاد غزالیان، حسین شیروانی، حسین عابد نطنزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تأثیر پوشش خوراکی صمغ دانه مریم گلی و زانتان بر کیفیت پس از برداشت لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) محبوبه محمدی، سمیه رستگار
*، عباس روحانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط استخراج روغن از دانه ریحان با روش فراصوت و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن با روش متداول استخراج با حلال مریم جعفری
*، مریم ترابی دهکردی، عاطفه رمضانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اندازهگیری مقدار هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای و آفلاتوکسین B1 در تخمه آفتابگردان بوداده خانگی علیرضا بختیاری، غلامرضا جاهد خانیکی، ابراهیم مولایی اقایی، نبی شریعتی فر، پریسا شاولی گیلانی، نادر اکبری، بهروز اکبری-آدرگانی، نجمه یزدانفر، پریسا صدیق ارا
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی موانع و چالشهای همکاری دانشگاه و صنایع غذایی در ایران: تحلیل کیفی دیدگاههای ذینقشان مرجان باژن، فرنام شفیعی ثابت، دنیا شهامتی، کیانوش خسروی دارانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue