[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارتباط دریافت آنتی اکسیدان های غذایی با خطر بروز سنگ کیسه صفرا: یک مطالعه مورد - شاهدی
آرین سراج، علیرضا علیخانی، امیر صادقی، آزیتا حکمت دوست، مولود قربانی، زهرا یاری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر 8 هفته دویدن اینتروال شدید همراه با دریافت مکمل ویتامین D بر سطوح VEGF و IL-6 در زنان دارای کمبود ویتامین D
بهراد رشیدی، معصومه حبیبیان *، سیدجعفر موسوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تعاملی مصرف مکمل آستازانتین و تمرین مقاومتی بر نشانگرهای التهابی منتخب در سرم مردان بدنساز
فرشته شهیدی، عباس شاهقلیان، نرگس شاهقلیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزشیابی کیفیت برنامه کارآموزی در عرصه تغذیه جامعه دانشجویان کارشناسی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با استفاده از الگوی CIPP
آرزو رضازاده، مرجان باژن *، نسرین امیدوار، فرزانه شهردمی، زهرا ویسی، مرجان نقوی، زهره ادب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط سواد سلامت مادران با شاخص‌های تن‌سنجی سلامت کودکان
نسترن جعفریان، سعید کسائیان، علی فخر موحدی، سیف الله علائی *، مجید میرمحمدخانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه In-Silico اتصال آپتامر-سافرانال با استفاده از داکینگ مولکولی و شبیه‌سازی دینامیک مولکولی
زهرا محمدی، سید مهدی جعفری *، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی پذیرش مصرف‌ گوشت بره پوشش دهی شده با موسیلاژ بارهنگ سرنیزه ای حاوی باکتری پروبیوتیک Lacticaseibacillus rhamnosus CWKu-12: یک مطالعه تجربی و مدل سازی
عباس میرزایی *، عباس عبدشاهی، بهروز علیزاده بهبهانی، فرشته فلاح
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی نظام مند کاربرد پست بیوتیک ها به عنوان ترکیبات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در بسته بندی محصولات گوشتی
عارف عادلی مسبب، غزاله اسلامیان *، نگین مجدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.03 seconds with 0 queries by