You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارتباط دریافت آنتی اکسیدان های غذایی با خطر بروز سنگ کیسه صفرا: یک مطالعه مورد - شاهدی آرین سراج، علیرضا علیخانی، امیر صادقی، آزیتا حکمت دوست، مولود قربانی، زهرا یاری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر 8 هفته دویدن اینتروال شدید همراه با دریافت مکمل ویتامین D بر سطوح VEGF و IL-6 در زنان دارای کمبود ویتامین D بهراد رشیدی، معصومه حبیبیان
*، سیدجعفر موسوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تعاملی مصرف مکمل آستازانتین و تمرین مقاومتی بر نشانگرهای التهابی منتخب در سرم مردان بدنساز فرشته شهیدی، عباس شاهقلیان، نرگس شاهقلیان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزشیابی کیفیت برنامه کارآموزی در عرصه تغذیه جامعه دانشجویان کارشناسی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با استفاده از الگوی CIPP آرزو رضازاده، مرجان باژن
*، نسرین امیدوار، فرزانه شهردمی، زهرا ویسی، مرجان نقوی، زهره ادب
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارتباط سواد سلامت مادران با شاخصهای تنسنجی سلامت کودکان نسترن جعفریان، سعید کسائیان، علی فخر موحدی، سیف الله علائی
*، مجید میرمحمدخانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه In-Silico اتصال آپتامر-سافرانال با استفاده از داکینگ مولکولی و شبیهسازی دینامیک مولکولی زهرا محمدی، سید مهدی جعفری
*، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی پذیرش مصرف گوشت بره پوشش دهی شده با موسیلاژ بارهنگ سرنیزه ای حاوی باکتری پروبیوتیک Lacticaseibacillus rhamnosus CWKu-12: یک مطالعه تجربی و مدل سازی عباس میرزایی
*، عباس عبدشاهی، بهروز علیزاده بهبهانی، فرشته فلاح
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی نظام مند کاربرد پست بیوتیک ها به عنوان ترکیبات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در بسته بندی محصولات گوشتی عارف عادلی مسبب، غزاله اسلامیان
*، نگین مجدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue