[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 3، شماره 1 - ( 3-1387 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML تأثیر ترکیب شیر، درصد تلقیح و دمای تخمیر بر رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5 در ماست پروبیوتیک ص. 10-1
[English Abstract] پریناز طاهری ، محمدرضا احسانی ، کیانوش خسروی دارانی* ، سید هادی رضوی
چکیده (28383 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4144 دریافت)  
XML بررسی ارتباط بین لپتین و آدیپونکتین سرم با تراکم توده استخوانی در زنان 40 تا 60 ساله یائسه ص. 20-11
[English Abstract] آزاده متقی ، ابوالقاسم جزایری* ، بنفشه گلستان ، مرضیه مولوی نجومی ، محمد افتخاری
چکیده (13938 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3217 دریافت)  
XML بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور و بررسی مدارک آن طی سال‌های80-1357 ص. 30-21
[English Abstract] پروین زندی* ، خدیجه خوش طینت ، محمدتقی مظلومی
چکیده (22496 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4396 دریافت)  
XML بررسی الگوی غذایی کیفی و کمّی دانش‌آموزان دبستانی شهر تهران ص. 44-31
[English Abstract] منیره دادخواه پیرآغاج* ، مریم امینی ، آناهیتا هوشیار راد ، مرتضی عبداللهی ، تلما ذوقی ، مریم اسلامی
چکیده (19788 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4414 دریافت)  
XML تعیین شرایط بهینه استخراج پلی‌ساکاریدهای محلول از ُاکارا ص. 55-45
[English Abstract] فاطمه آذری کیا ، سلیمان عباسی*
چکیده (15425 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3208 دریافت)  
XML تأثیر مکمل‌یاری با آهن به تنهایی و توأم با ویتامینC بر وضعیت "روی" و ویتامینC در دختران دانشجوی مبتلا به فقر آهن ص. 64-57
[English Abstract] محمدرضا خوش فطرت* ، ناصر کلانتری ، فاطمه محمدی نصرآبادی ، آرش رشیدی ، فردین علی ملایری
چکیده (14177 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2780 دریافت)  
XML تأثیر رقم (واریته) سیب‌زمینی بر مقدار تشکیل آکریلامید در چیپس سیب‌زمینی ص. 72-65
[English Abstract] سعیده شجاعی علی آبادی ، هوشنگ نیکوپور* ، فرزاد کبارفرد ، محمدمهدی پارساپور
چکیده (18845 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4253 دریافت)  
XML مقایسه دو فرمول هریس- بندیکت و مفلین اس-تی جئور با کالری‌متری غیرمستقیم در تعیین میزان انرژی مصرفی استراحت (REE) ص. 79-73
[English Abstract] بهاره امیرکلالی ، سعید حسینی* ، رامین حشمت ، باقر لاریجانی
چکیده (24149 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (12839 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4692