[صفحه اصلي ]     [ English ]  
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران awt-yekta Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌هاي اصلي
صفحه اصلی::
اطلاعات نشريه::
برای نويسندگان::
آرشيو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهيلات پايگاه::
::
جستجو در پايگاه

جستجوي پيشرفته
..
دريافت اطلاعات پايگاه
نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه، در كادر زير وارد كنيد.
..
:: خوش آمديد ::

AWT IMAGE

عنوان نشريه: علوم تغذيه و صنايع غذايی ايران

سازمان مرتبط: انستيتو تحقيقات تغذيه ای و صنايع غذايی کشور

مدير مسئول: دکتر مجيد حاجی فرجی

سردبير: دکتر تيرنگ نيستانی

مدير اجرايی: محمدرضا خوش‌فطرت

ويراستار انگليسی: دکتر ابوالقاسم جزايری

ويراستار فارسی: مريم پورثانی

کارشناس اجرايی: سيد محمد حسينی

نشانی: تهران- شهرک غرب- بلوار فرحزادی- خيابان ارغوان غربی- انستيتو تحقيقات تغذيه‌ای و صنايع غذايی کشور، صندوق پستی: 4741-19395 ، تلفکس: 22086347-021

:: تازه‌ترين مقاله‌ها: دوره 8, شماره 4 - ( زمستان 1392 ) ::
:: تأثير مصرف مکمل آلفا-ليپوئيک اسيد بر اينترلوکين-6، hs-CRP، فشار خون، شاخص‌های تن‌سنجی و دريافت غذايی در مردان مبتلا به ضايعه نخاعی مزمن
:: تأثير اسانس گياه چوير بر رشد استافيلوکوکوس اورئوس در طی توليد و نگهداری
:: بررسی ارتباط بين پلی‌مورفيسم PvuII ژن ليپوپروتئين ليپاز با پروفايل ليپيدی و نمايه توده بدن در جمعيت ترکمن استان گلستان
:: بررسی اثر بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم بر ويژگی‌های کيفی و حسی نان تست حاصل
:: تأثير مصرف مکمل رزوراترول بر آنزيم‌های کبدی، شاخص التهابی hs-CRP و ميزان استئاتوز کبدی در بيماران مبتلا به کبد چرب غيرالکلی: کارآزمايی بالينی تصادفی شده دو سوکور
:: تهيه و ارزيابی نانوامولسيون خوراکی ويتامين E با روش خود‌به‌خودی
:: اثر مصرف توت سياه (شاه توت) بر غلظت سرمی ليپوپروتئين ها، آپوليپو پروتئين‌های A1 وB ، مارکر التهابی hs – CRP و فشار خون در افراد با اختلالات ليپيدی
:: اثر ضد ميکروبی نانوذرات نقره توليد شده به روش احيای شيميايی بر استافيلوکوکوس-اورئوس و اشرشياکلی
:: اثر فرآيند تثبيت بر ترکيبات فراسودمند و پروفايل اسيدهای چرب جوانه گندم رشد داده شده
:: نيازسنجی آموزشی کارشناسان تغذيه جامعه شاغل در نظام بهداشتی ايران 1391
:: پايداری حرارتی روغن سويا توسط آنتی‌اکسيدانهای طبيعی استخراج شده از ميوه زرشک بيدانه به وسيله آب مادون بحرانی
:: تأثير ريزپوشانی با پوشش کيتوزان بر روی زنده‌مانی لاکتوباسيلوس کازئی و بيفيدوباکتريوم بيفيدوم در بستنی
:: بررسی اثرات آنتی‌اکسيدانی عصاره رزماری و چوير در مقايسه با آنتی‌اکسيدان سنتزی TBHQ بر روند اکسيداسيون روغن حين فرآيند سرخ کردن عميق
:: تعيين ميزان پاتولين آب سيب‌ با تکنيک ريزاستخراج مايع-مايع پخشی به همراه دستگاه کروماتوگرافی مايع با عملکرد بالا و بهينه‌سازی به کمک روش سطح پاسخ
:: اثر اسيد‌‌های چرب امگا3 بر استرس اکسيداتيو درنارسايی حاد کليه ناشی از ايسکمی- رپرفيوژن
:: بررسی ويژگی‌های حرارتی و ضدميکربی نانوکامپوزيت‌های کيتوزان- نانوسلولز و تأثير آن در افزايش مدت ماندگاری گوشت چرخ‌کرده
:: ارزيابی ويژگی‌های فيزيکی نانوليپوزوم‌های حامل ويتامين 3 D توليد شده به روش هيدراسيون لايه نازک- سونيکاسيون
:: اندازه گيری فوليک اسيد در مواد غذايی با استفاده از زيست حسگری بر پايه اسيدهای نوکلئيک دورشته ای
:: اثر مکمل‌های چند سوشه پروبيوتيک بر روی پروفايل متابوليکی، hs-CRP و استرس اکسيداتيو روی در بيماران ديابتی نوع2
:: تغييرات ميزان مواد معدنی و ويتامين‌های ماهی شوريده (Otolithesruber) در پخت با روش‌های مختلف
:: اثرات فلاونوئيد هسپريدين بر بقای سلولی و آپوپتوز در رده ی سلولی NALM-6
:: بررسی اثرات آنتی‌اکسيدانی توکوفرول درمقايسه با TBHQ بر روند اکسيداسيون روغن مايونز طی مدت زمان ماندگاری
:: کدام يک از شاخص‌های دورکمر، دورکمر به باسن و دورکمر به قد در تشخيص اضافه وزن/چاقی دختران جوان مناسب‌تر است؟ تحليل ROC
:: تشخيص اگزوتوکسين باکتری استافيلوکوکوس ارئوس توسط روش پتانسيومتری در مقايسه با طيف سنجی مبتنی برنانوذرات اصلاح شده(متصل به پادتن)
:: مقالات دارای بیشترین بازدید ::
:: اخبار نشريه : ثبت کارآزمايی بالينی ::
پذيرش و بررسی مقالات کارآزمايی بالينی منوط به ارائه مدرک مستند ثبت آن در مرکز ثبت کارآزمايی باليني ايران (IRCT) به آدرس http://www.irct.ir/ می‌باشد.
>
:: اخبار نشريه : نمايه‌های مجله ::
اين مجله در سايت‌های EMRO، Index Copernicus ، Chemical Abstracts، CINAHL، CABI پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) پايگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) ، بانک اطلاعات علوم پزشکی ايران (Iran Medex) و بانک اطلاعات نشريات کشور (Magiran) نمايه می‌شود.
>
:: فرم تعهد نويسنده : فرم تعهد نويسنده ::
نويسنده محترم: لطفا بعد از مطالعه فرم تعهدات نويسنده نسبت به درج مشخصات نويسندگان در اين فرم اقدام و بعد از اسکن از طريق ايميل (nsftjournal@gmail.com) برای مجله ارسال نمايند. لطفا برای دريافت فرم اينجا کليک کنيد.
>
ورود كاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازيابی رمز عبور
::
آمار كاربران
:. كل کاربران ثبت شده: 1743
:. کاربران حاضر در وبگاه: 0
:. ميهمانان در حال بازديد: 1
::
آمار بازديدها
تمام بازديد‌ها: 3276233
بازديد 24 ساعت قبل: 5856
::
Academic Web Tools
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Static site map - Persian site map - English site map - Created in 0.057 seconds with 806 queries by AWT YEKTAWEB 2.3.9.0