[صفحه اصلي ]     [ English ]  
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران awt-yekta Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌هاي اصلي
صفحه اصلی::
اطلاعات نشريه::
برای نويسندگان::
آرشيو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهيلات پايگاه::
::
جستجو در پايگاه

جستجوي پيشرفته
..
دريافت اطلاعات پايگاه
نشاني پست الكترونيك خود را برای دريافت اطلاعات و اخبار پايگاه، در كادر زير وارد كنيد.
..
:: خوش آمديد ::

AWT IMAGE

عنوان نشريه: علوم تغذيه و صنايع غذايی ايران

سازمان مرتبط: انستيتو تحقيقات تغذيه ای و صنايع غذايی کشور

مدير مسئول: دکتر مجيد حاجی فرجی

سردبير: دکتر تيرنگ نيستانی

مدير اجرايی: محمدرضا خوش‌فطرت

ويراستار انگليسی: دکتر ابوالقاسم جزايری

ويراستار فارسی: مريم پورثانی

کارشناس اجرايی: سيد محمد حسينی

نشانی: تهران- شهرک غرب- بلوار فرحزادی- خيابان ارغوان غربی- انستيتو تحقيقات تغذيه‌ای و صنايع غذايی کشور، صندوق پستی: 4741-19395 ، تلفکس: 22086347-021

:: تازه‌ترين مقاله‌ها: دوره 9, شماره 1 - ( بهار 1393 ) ::
:: تأثير مصرف مکمل زنجبيل بر الگوی قند خون، مقاومت به انسولين و برخی از عوامل التهابی در بيماران مبتلا به ديابت نوع 2
:: تأثير پوشش خوراکی ژلاتينی حامل آنتی‌اکسيدان بر پايداری اکسيداسيونی و ويژگی‌های حسی پسته‌ی برشته‌ی اوحدی
:: ارتباط وضعيت اقتصادی- اجتماعی با عادات تغذيه‌ای در زنان ساکن شمال شرق ايران
:: پايدارسازی شربت خاکشير با استفاده از هيدروکلوئيد‌های بومی
:: ارتباط نگرش تغذيه‌ای با نرم‌های انتزاعی تناسب اندام در بين دانشجويان دختر دانشگاه علوم پزشکی همدان
:: ميکرواستخراج نيتروزآمين‌ها در نمونه‌های سوسيس و کالباس موجود در بازار تهران و تعيين مقدار آن‌ها با استفاده از کروماتوگرافی گازی- اسپکترومتری جرمی
:: ارتباط دريافت‌های غذايی، اضافه وزن، مشخصات دموگرافيک و عوامل مربوط به همسر با رضايت از وزن در زنان بزرگسال شهرستان نوشهر
:: اثر زانتان و پروتئين شير تغليظ شده بر سختی، ريزساختار و رهايش استرها از بافت پنير آب نمکی کم‌چرب
:: تأثير مصرف مکمل رزوراترول بر برخی فاکتور‌های التهابی و کيفيت زندگی در بيماران مبتلا به کوليت زخمی: کارآزمايی بالينی تصادفی شده دو سوکور
:: اثر بسته‌بندی نان تست با فيلم نانوکامپوزيت پلی‌اتيلن-رس بر کيفيت و ماندگاری آن
:: ارتباط چگالی مواد مغذی رژيم غذايی (با امتياز NNR Naturally Nutrient Rich,) با وضعيت تغذيه کودکان 2 تا 5 سال منطقه چترود استان کرمان
:: بررسی ويژگی‌های فيزيکی و شيميايی دو رقم زيتون زرد و روغنی شهرهای شيراز و کازرون
:: مقالات دارای بیشترین بازدید ::
:: اخبار نشريه : ثبت کارآزمايی بالينی ::
پذيرش و بررسی مقالات کارآزمايی بالينی منوط به ارائه مدرک مستند ثبت آن در مرکز ثبت کارآزمايی باليني ايران (IRCT) به آدرس http://www.irct.ir/ می‌باشد.
>
:: اخبار نشريه : نمايه‌های مجله ::
اين مجله در سايت‌های EMRO، Index Copernicus ، Chemical Abstracts، CINAHL، CABI پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) پايگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) ، بانک اطلاعات علوم پزشکی ايران (Iran Medex) و بانک اطلاعات نشريات کشور (Magiran) نمايه می‌شود.
>
:: فرم تعهد نويسنده : فرم تعهد نويسنده ::
نويسنده محترم: لطفا بعد از مطالعه فرم تعهدات نويسنده نسبت به درج مشخصات نويسندگان در اين فرم اقدام و بعد از اسکن از طريق ايميل (nsftjournal@gmail.com) برای مجله ارسال نمايند. لطفا برای دريافت فرم اينجا کليک کنيد.
>
ورود كاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازيابی رمز عبور
::
آمار كاربران
:. كل کاربران ثبت شده: 1895
:. کاربران حاضر در وبگاه: 1
:. ميهمانان در حال بازديد: 25
::
آمار بازديدها
تمام بازديد‌ها: 3829294
بازديد 24 ساعت قبل: 8097
::
Academic Web Tools
کاربران حاضر در پايگاه: [h.behmadi message chat ]
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Static site map - Persian site map - English site map - Created in 0.064 seconds with 799 queries by AWT YEKTAWEB 2.4.1.9