Journal archive for Google Scholar Robot!

Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology

مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران



Volume 7, Number 2 (2012-6)


Analytical investigation on the documents of the Iranian food science and technology data bank 2002-2006
بررسی تحلیلی مدارک بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور در سال‌های 85-1381
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of cellophane-film packaging and cold storage on the keeping quality and storage life of loquat fruit (Eriobotrya japonica)
اثر بسته‌بندی با فیلم سلوفان و انبارداری سرد بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ‌ژاپنی ((Eriobotrya japonica
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Physicochemical properties of Iranian commercial olive oils
مشخصات فیزیکی شیمیایی روغن‌های زیتون تجاری ایرانی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Survey of breakfast consumption status and its predictors among Qom students based on the Pender`s health promotion model constructs
بررسی وضعیت مصرف صبحانه در دانش‌آموزان شهر قم و عوامل پیش بینی کننده آن بر اساس سازه‌های الگوی ارتقای سلامت پندر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Inhibitory effects of rosemary extract and vitamins niacin (B3) and pyridoxine (B6) on acrylamide formation in potato chips
اثر مهارکنندگی عصاره رزماری و ویتامین‌های B3 و B6 بر تشکیل آکریلامید در سیب‌زمینی سرخ شده
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison of the effects of creatine monohydrate, sodium bicarbonate and their combined administration on anerobic performance and blood lactate level in wrestlers
مقایسه اثرات مصرف کراتین منوهیدرات، بی‌کربنات سدیم و توأم آن‌ها بر اجراهای بی‌هوازی و لاکتات خون کشتی‌گیران
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of ultrasound treatment on stability of cocoa-flavored milk
تأثیر تیمار فراصوت روی افزایش پایداری شیر کاکائو
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effects of whey protein isolate supplement and strength training on weight loss, body composition, strength and muscle hypertrophy in overweight young men
تأثیر مکمل پروتئین Whey ایزولات و تمرین قدرتی بر کاهش وزن، ترکیب بدنی، قدرت و هیپرتروفی عضلانی در مردان جوان دارای اضافه وزن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Production of selenium-enriched yeast using a Plackett-Burman design
تولید مخمر غنی شده با سلنیوم به روش طراحی پلاکت برمن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of brewer's yeast on blood pressure and serum lipoproteins in type-2 diabetes mellitus patients
تأثیر مخمر آبجو بر فشارخون و لیپوپروتئینهای سرم بیماران دیابتی نوع دو
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Extraction and purification of glycomacropeptide from whey to be used as a source of protein for phenylketonuria patients
استخراج و خالص‌سازی گلیکوماکروپپتید (GMP) از آب‌پنیر به عنوان منبع پروتئینی غذای بیماران مبتلا به فنیل‌کتونوری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of olive oil consumption on stroke complications, particularly in the hippocampal region, in mice
تأثیر مصرف روغن زیتون بر کاهش عوارض سکته مغزی با تمرکز بر ناحیه هیپوکامپ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles