Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 10, Number 4 (2016-1)
Characterization of the Physicochemical Properties of Sunflower Oil Oleogel
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اولئوژل روغن آفتابگردان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Adding Inulin and Tagatose on the Physicochemical and Sensory Properties of Functional Grape Juice
بررسی اثر افزودن اینولین و D- تاگاتوز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور فراسودمند
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Production of Reduced-fat Mayonnaise Using Electrostatic and Covalent Complexes of β-lactoglobulin and Farsi Gum
تولید مایونز با چربی کاهش یافته با استفاده از کمپلکسهای الکترواستاتیکی و کووالانسی بتالاکتوگلوبولین و صمغ فارسی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Solar Drying Method in Air Recycle Mode Comparing with Traditional Method (Exposing to Direct Sunlight) on the Quality Properties of Pistachio Nut
مقایسه تأثیر روشخشک کردن با کمک خشککن خورشیدی در حالت بازگردش هوا با روش سنتی در معرض تابش مستقیم آفتاب بر روی خصوصیات کیفی پسته
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Gamma Irradiation on Lipid Oxidation, Fatty Acid Composition and Color of German Sausage
تأثیر اشعه دهی بر میزان اکسیداسیون چربی و پروفایل اسیدهای چرب در سوسیس آلمانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Adding Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) in Breaded Shrimp on Oil Uptake and Sensory Characteristics during Deep Oil Frying
تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در پوشش میگوی سوخاری بر میزان جذب روغن و خصوصیات حسی آن در طی سرخ کردن عمیق
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Improvement of the Oxidative Stability of Virgin Olive Oil Using Spirulina as a Natural Antioxidant
بهبود پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا بهعنوان یک آنتیاکسیدان طبیعی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Association of Food Insecurity and Dietary Patterns with Simultaneous Obesity and Stunting in Primary School Pupils of Zahedan City (Iran)
بررسی وضعیت ناامنی غذایی خانوار و برخی عوامل اقتصادی- اجتماعی در کودکان کوتاهقد دچار اضافهوزن شهر زاهدان در سال 1393
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Relation between Adherence to Mediterranean Dietary Pattern with Overweight and Obesity among Female Adolescents in Tehran
بررسی ارتباط میزان تبعیت از الگوی غذایی مدیترانهای با اضافهوزن و چاقی در دختران نوجوان شهر تهران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Green Tea Supplementation and Eight Weeks of Aerobic Exercise on Serum Galanin and Lipid Profile in Untrained Obese Women
تأثیر هشت هفته تمرین هوازی به همراه مکمل دهی چای سبز بر سطوح سرمی گالانین و پروفایل چربی خون زنان چاق غیر ورزشکار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Interaction of Vitamin D Status and VDR-FokI Polymorphism on Oxidative Stress in Type 2 Diabetes Subjects: Randomized Controlled Trial
برهمکنش بهبود وضعیت ویتامین D و پلیمورفیسم VDR FokI بر تنش اکسیداتیو در افراد دیابتی نوع دوم: کارآزمــایی بــالینی تصــادفی شاهددار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Identification of the Determinaints of Food Insecurity in Tehran Using a Multilevel Model
بررسی عوامل مؤثر بر ناامنی غذایی در شهر تهران در سال 1390 با استفاده از مدلهای آماری چند سطحی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Faxseed Supplementation on Liver enzymes, Hepatic Fibrosis and Steatosis in Nonalcoholic Fatty Liver Disease: A Randomized-controlled Clinical Trial
تأثیر دانه بزرک بر آنزیمهای کبدی و میزان استئاتوز و فیبروز کبدی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی: کار آزمایی بالینی تصادفی کنترلدار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles