Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 16, Number 3 (2021-9)
Policy proposals to increase milk and dairy consumption in Iran based on a scoping review
پیشنهادهای سیاستی به منظور افزایش سرانه مصرف شیر و لبنیات در کشور بر پایه مرور دامنه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Plantago Lanceolata and Sclerorhachis Platyrachis Essential Oil Coating on the Physicochemical, Microbiological and Sensory Characteristics of Veal During Storage
اثر پوشش بارهنگ کاردی و اسانس مینای نیشابوری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکربیولوژی و حسی گوشت گوساله طی دوره نگهداری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Genomic Detection of Coxiella Burnetii in Raw Cow, Sheep and Goat Milk Samples Using PCR Assay and Two Types of Primers in Mazandaran Province, Iran: A Preliminary Study
تشخیص ژنومی کوکسیلا بورنتی در نمونههای شیر خام گاو، گوسفند و بز به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز با استفاده از دو نوع پرایمر در استان مازندران: یک مطالعه مقدماتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Chitosan Coating Containing Thymol and Eugenol against Listeria Monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 Inoculated to Chicken Fillets
اثر پوشش کیتوزان حاوی تیمول و اوژنول بر لیستریا مونوسیتوژنز و اشریشیا کلی O157:H7 تلقیح شده در فیله گوشت مرغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Extrusion on Phytic Acid Reduction of Hydrothermal and Fermented Wheat Brans
تأثیر فرایند تکمیلی اکستروژن بر کاهش اسید فیتیک سبوس گندم هیدروترمال و تخمیری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of Mechanical, Physical, Optical and Antioxidant Characteristics of β-Glucan Based Films Containing Extracts of Oak Trees
بررسی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی، نوری و آنتی اکسیدانی فیلم بتاگلوکان حاوی عصاره میوه درخت بلوط
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of the Characteristics of Omega-3 Enriched Emulsion Gels Using Water-soluble Hydrocolloids and Flaxseed Oil
بررسی خصوصیات ژل امولسیونی غنی شده با امگا-3 با استفاده از هیدروکلوئیدهای محلول در آب و روغن بزرک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Unfertilized Egg White on Proliferation, Migration and Expression of Genes Linked to Stemness and Differentiation in SW480 Colon Cancer Cell Line
بررسی اثر سفیده تخم مرغ نابارور بر تکثیر، مهاجرت و بیان ژنهای مرتبط با بنیادینگی و تمایز سلولهای سرطانی کولون رده SW480
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Synergistic Effects of Four Weeks of Endurance Training with Probiotic Supplementation on the Expression of PGC-1α and Citrate Synthase Genes in Soleus Muscles of Diabetic Rats
تأثیر همافزایی چهار هفته تمرین استقامتی به همراه مکملیاری پروبیوتیک بر بیان ژنهای PGC-1α و سیترات سنتاز در عضله نعلی رتهای دیابتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Metabolic Therapy of Non-Alcoholic Fatty Liver Using Decanoic Acid-based Ketogenic Diet in Animal Models
تأثیر درمان متابولیک کبد چرب غیر الکلی توسط رژیم کتوژنیک مبتنی بر دکانوییک اسید در مدل حیوانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Association of Serum Neuropeptide Y and Leptin with Sucrose, Fructose and Dietary Fiber Intakes in Breast Cancer Survivors in Tehran City, 2018–2019
ارتباط سوکروز، فروکتوز و فیبر رژیم غذایی با سطوح سرمی لپتین و نوروپپتیدneuropeptide Y در زنان بهبود یافته از سرطان پستان در شهر تهران در سال 98-1397
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of Resistant Starch Supplementation on Cardiometabolic Risk Factors, Liver Enzymes and Calcium Homeostasis in Obese Patients with Type 2 Diabetes: A Randomized Controlled Trial
اثر مکمل نشاسته مقاوم بر عوامل خطر کاردیومتابولیک، آنزیمهای کبدی و هموستاز کلسیم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 چاق: یک کار آزمایی بالینی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles