[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: دوره 13، شماره 1 - ( بهار 1397 ) ::
جلد 13 شماره 1 صفحات 216-125 برگشت به فهرست نسخه ها
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار
نسرین امیدوار*
علوم پزشکی شهید بهشتی
چکیده:   (3352 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
واژه‌های کلیدی: غذا و تغذیه، توسعه پایدار
متن کامل [PDF 3267 kb]   (18085 دریافت)    
نوع مقاله: مروري | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1397/6/4 | پذیرش: 1397/6/4 | انتشار: 1397/6/4
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Omidvar N. Proceedings of Food and Nutrition Discussion Forum: Nutrition and Sustainable Development. Iranian J Nutr Sci Food Technol 2018; 13 (1) :125-216
URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-2715-fa.html

امیدوار نسرین. مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار. علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران. 1397; 13 (1) :125-216

URL: http://nsft.sbmu.ac.ir/article-1-2715-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 13، شماره 1 - ( بهار 1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4660