[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 17، شماره 3 - ( پاییز 1401 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها

 علوم تغذیه
XML اثر تمرین تناوبی همراه با مصرف بهارنارنج بر بیان ژن‌های AMPK و PI3K در کبد موش‌های صحرایی سالمند ماده ص. 11-1
[English Abstract] سپیده رضوی ، پروانه نظرعلی* ، رستم علی زاده ، نجمه رضایی نژاد
چکیده (357 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (107 دریافت)  
XML تأثیر مصرف پنیر لور بر برخی شاخص‌های آمادگی جسمانی و مهارتی دختران والیبالیست: یک مطالعه مداخله ای-تجربی ص. 24-13
[English Abstract] زهرا عراقی هشجین ، زهره اسکندری* ، سید مسعود میرمعزی
چکیده (340 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (78 دریافت)  
XML آزمون مدل اطلاعات- انگیزش- مهارت‌ رفتاری با توجه به نقش تعدیل‌گر هوش هیجانی در زنان با شاخص توده بدنی بالای 25 ص. 34-25
[English Abstract] مریم تات ، حسن رضایی جمالویی* ، مصطفی خانزاده، مجتبی انصاری شهیدی، مهدی طاهری
چکیده (279 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (62 دریافت)  
XML مقایسه الگوی غذایی بیماران مبتلا به اختلالات طیف دوقطبی و افراد سالم: مطالعه مورد-شاهدی ص. 44-35
[English Abstract] سیدرضا سیدطبایی ، محمد حضوری، فاطمه حسن زاده، مصطفی واحدیان ، پروین رحمتی نژاد*
چکیده (261 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (59 دریافت)  

 علوم و صنایع غذایی
XML بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و بازدارندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین اجزاء پپتیدی پروتئین آبکافت شده دانه کدو ص. 56-45
[English Abstract] علیرضا صادقی ماهونک* ، شیما کاوه
چکیده (251 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (70 دریافت)  
XML اثر سبوس گندم (فرآیند نشده و هیدروترمال) و سطح جایگزینی بر خواص کمی و کیفی کشک زرد ص. 66-57
[English Abstract] سمیه خاوری، محمد علی نجفی* ، محمد امین میری، محمود توکلی، طیبه حدادی
چکیده (281 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (56 دریافت)  
XML تهیه روغن ساختار یافته سویا بر پایه وکس بره موم و امکان سنجی کاربرد آن به عنوان جایگزین شورتنینگ در کیک روغنی ص. 76-67
[English Abstract] رقیه نصیرزاده دیزجی، لیلا روفه گری نژاد* ، مهناز طبیبی آذر، آیناز علیزاده
چکیده (275 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (47 دریافت)  
XML بررسی اثر استرس نمک و نور بر میزان رشد، محتوای بتاکاروتن و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ریزجلبک دونالیلا سالینا ص. 86-77
[English Abstract] شهرزاد اوصیاء ، مریم میزانی* ، عزیزاله زرگران
چکیده (268 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (46 دریافت)  
XML جایگرینی چربی با صمغ‌های دانه مرو(Salvia Macrosiphon) و چیا (Salvia hispanica L.) بر ویژگی‌های فیزیکی – شیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه قنادی با درصد چربی کاهش یافته ص. 98-87
[English Abstract] الهام بیات، مریم مصلحی شاد* ، مسعود هماپور
چکیده (267 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (61 دریافت)  
XML توسعه روش استخراج مایع-مایع هموژن تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی بر پایه حلال اتکتیک عمیق به منظور استخراج برخی از آنتی بیوتیک ها از نمونه های تخم مرغ و اندازه گیری کمی آن‌ها با روش HPLC ص. 108-99
[English Abstract] مرتضی فتحی ، حسین رستمی ، محمد صمدی*
چکیده (291 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (77 دریافت)  

 مقاله مروری
XML مروری به استناد‌های ده ساله به مقاله: کاربرد صنایع غذایی میسل بتا کازئین به عنوان نانو حامل برای افزایش حلالیت کورکومین ص. 125-109
[English Abstract] سروش بهجتی حسینی ، علی اکبر موسوی موحدی*
چکیده (282 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (51 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 60 queries by YEKTAWEB 4514