[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 10، شماره 3 - ( پاییز 1394 )
برگشت به فهرست نسخه ها
اثر بخشی مصرف دوغ غنی شده با ویتامین D بر بهبود زیست نشانگرهای اندوتلیال در مبتلایان به دیابت نوع دوم: مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی شده
ص. 12-1
پونه دولو
،
سکینه شب بیدار
،
تیرنگ نیستانی
*
،
ابوالقاسم جزایری
چکیده
(7279 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2057 دریافت)
اثر مصرف خوراکی پودر فلفل قرمز(Capsicum annuum) و فلفل سیاه (Piper nigrum) بر مقادیر سرمی کلسترول خون در موش کوچک آزمایشگاهی
ص. 20-13
سپیده بابایی گرمخانی
،
نامدار یوسف وند
*
،
گیتی نسودی
،
کاظم حاتمی
چکیده
(7426 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3637 دریافت)
ارتباط وضعیت وزن مادران و میزان خودکارآمدی آنان در خصوص رفتارهای مرتبط با وزن کودک با درک ایشان از چاقی و اضافه وزن کودکان
ص. 28-21
صبا نرم چشم
،
نسرین امیدوار
*
،
پریسا امیری
،
زهره امیری
،
ناصر کلانتری
،
کامبیز نعمتی
،
بیتا قنبری
،
زهرا فیضی
،
رضا سبحانی
چکیده
(5704 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2042 دریافت)
اثر تعاملی مکملسازی تورین و پروتکلهای تمرینی شدید بر پاسخ سایتوکاینهای التهابی (IL-6 و TNF-α) در بازیکنان نخبه فوتبال
ص. 38-29
حسین شیروانی
*
،
فاطمه رستم خانی
،
وحید سبحانی
چکیده
(7481 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2730 دریافت)
مقایسه مدل آمیخته متناهی چندمتغیره با روشهای تحلیل عاملی و خوشهای در شناسایی الگوهای غذایی
ص. 46-39
زهرا رزاقی
،
یداله محرابی
*
،
فرید زایری
،
آرش رشیدی
،
بهارک آقاپور
چکیده
(6330 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2143 دریافت)
کاربرد فیلمهای نانوکامپوزیت بر پایه پلیاتیلن با دانسیته پایین حاوی خاک رس آلی اصلاح شده با نانوفلزات در بستهبندی پنیر لیقوان
ص. 56-47
پریسا عبدالستاری
،
سیدهادی پیغمبردوست
*
،
جواد حصاری
،
سیدجمال الدین پیغمبردوست
،
رضا رضایی مکرم
چکیده
(8372 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2424 دریافت)
امکانسنجی فرمولاسیون سس مایونز فراسودمند با افزودن پودر دانه بزرک
ص. 66-57
مجید شیرمحمدی
،
صدیف آزادمرد دمیرچی
*
،
سهیلا زرین قلمی
چکیده
(7733 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2968 دریافت)
پیشبینی خصوصیات رئولوژیکی بنیادی خمیر با استفاده از شبکه عصبی-الگوریتم ژنتیک
ص. 77-67
هاجر عباسی
*
،
محمدامین محمدی فر
چکیده
(7147 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3030 دریافت)
اثرات آنتیاکسیدانی عصاره و پودر پوست سبز گردو بر اکسیداسیون روغن آفتابگردان
ص. 90-79
نوشین نوشیروانی
*
،
هادی فصیحی
،
علی مرادی پیام
چکیده
(9173 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3511 دریافت)
اثر جایگزینی روغن هسته انگور به جای چربی شیر بر خواص فیزیکو شیمیایی و حسی بستنی
ص. 100-91
پریسا حبیبی
،
فرامرز خداییان
*
چکیده
(8202 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2659 دریافت)
فراوانی گونههای لیستریا در شیر خام و فراوردههای لبنی سنتی در اصفهان
ص. 107-101
زهره عبدی مقدم
،
احسان شاملو
*
،
امیر محمد مرتضویان
،
محسن عاطفی
چکیده
(7514 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2684 دریافت)
بررسی اثر نوع شیر و زمان تخمیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژِیک پنیر شیراز (سیراج)
ص. 118-109
نازدار نظرپور
،
مهرناز امینی فر
*
چکیده
(6166 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3601 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.06 seconds with 61 queries by YEKTAWEB 4660