You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی اثر مکمل جنیستئین بر حساسیت به انسولین، مقاومت به انسولین و شاخص عملکرد سلولهای بتای پانکراس در بیماران مبتلا به کبد چرب غیرالکلی، کارآزمایی بالینی ساسان امانت، محمد حسن افتخاری
*، کامران باقری لنکرانی، محمد فرارویی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارتباط شاخص های سلامت و کیفیت رژیم با عادات غذایی در افراد 50-20 ساله شهر شیراز معصومه اخلاقی، سیاوش باباجعفری
*، نادیا رزمجویی، شبنم باقری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مکملیاری کوتاهمدت پودر آغوز بر شاخصهای آسیب سلولی در مردان کشتیگیر توحید باقرپورگل، رامین امیرساسان
*، جواد حصاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
رابطه نمایه توده بدنی با استرس ادراک شده و کیفیت زندگی مرتبط با سلامت و مقایسه آن در بین نوجوانان دختر و پسر شادی قاصدی قزوینی، قمر کیانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص ضد میکروبی، ضد اکسایشی و فیزیکی فیلمهای بر پایه کیتوزان- کربوکسی متیل سلولز – اسید اولئیک حاوی اسانس دارچین نوشین نوشیروانی
*، بابک قنبرزاده، رضا رضایی مکرم، مهدی هاشمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تأثیر تخمیر خمیرترشهای حاوی چهار سویه باکتری اسید لاکتیک بر میزان اسیدفیتیک و اکریلامید نان حجیم گندم کامل بهناز نصیری اصفهانی
*، مهدی کدیور، محمد شاهدی، صبیحه سلیمانیان زاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه اثر فیلم خوراکی ژل آلوئه ورا- صمغ فارسی بر ویژگیهای پنیر سفید ایرانی فرناز جمشیدی، سمیه رحیمی
*، وجیهه فدائی نوغانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر فیلمهای PLA حاوی غلظتهای مختلف اسانس زیره سبز بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گوساله فاطمه عشقی نژاد، افشین آخوندزاده بستی
*، علی خنجری، پریوش خسروی، نسیم شاویسی، نسرین طیار هشتجین
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تولید لیپید و کاروتنوئید توسط مخمر رودوسپوریدیوم دایوبوواتوم (Rhodosporidium diobovatum) در شرایط In vitro نیما نصیریان
*، دیوید لوین
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه غنیشده با پودر کدوحلوایی فاطمه غفوری، سید حسین حسینی قابوس
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای ژلاتین استخراج شده از زایدات کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش هیدرولیز آنزیمی آرمین میرزاپور کوهدشت
*، مرضیه موسوی نسب، محمود امین لاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر ویژگیهای چهار رقم برنج ایرانی از نواحی زراعی متفاوت بر خصوصیات کیفی نان بدون گلوتن صنعتی احسان فیض الهی، لیلا میرمقتدایی
*، محمد امین محمدی فر، سحر جزایری، هاله حدایق
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقالات تریبون بحث غذا و تغذیه: تغذیه و توسعه پایدار نسرین امیدوار
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue